Der er så meget, jeg ikke forstår om generation S

Dengang jeg var en dreng, forstod jeg ikke børnene i min generation.

Hvorfor ar de så kedelige?

Hvorfor sad de og så TV i stedet for at gøre et eller andet med deres hænder og deres knold.

I mine teenageår lærte jeg at spille guitar, startede et band, købte plader og lærte mig selv at være diskjokey og startede et diskotek sammen med et par venner, udgav et annoncebetalt skoleblad, købte flere forskellige instrumenter, havde pennevenner, tog ud og besøgte dem, jeg gik til badminton og guitarspil og korsang og listen fortsætter.

Mange af mine kammerater nåede ikke en tiendedel af de ting, men de sad rigtig meget foran fjernsynet.

Nu er jeg blevet en del ældre, og jeg forstår (stadig) ikke de unge generationer, som har afløst min.

Selv flere af de børn, som bor under samme tag som yours unholy sidder lige så mange timer passivt foran en Skærm hver eneste uge, som jeg gjorde i hele min barndom.

Anyway, når jeg går en tur med Tjalfe Balfe Snalfe... (hvad? Det kalder vi altså hunden) ...om aftenen, så ser jeg de samme vinduer med folk siddende passivt foran skærmen, så det er jo ikke kun et ungdomsfænomén. Det er en mennesketing, og det ufatteligt kedeligt, hvis du spørger mig.

Hvorfor har de ikke lyst til at lave et eller andet før filmen er forbi, hvis du kan tilgive mig den sarkastiske fremstilling af livet..?

Nå.

Men.

Du er jo her på listen, og dermed er der en usædvanligt høj risiko for, at du IKKE er sådan en skærm-hippie, der ikke gider at forandre verden med emails, og således vil jeg give dig 7 dage til at komme op fra Skærmstolen og kaste dig frygtløst ind i kampen.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.