Den slående lighed mellem Trump og en yogi

Hvis jeg skulle beskrive yoga med den totalt simple (men effektive) metode, som er det eneste fornuftige, jeg kan huske at have lært fra Donald Trumps lydbog »How to get rich« – en lydbog jeg købte og hørte før jeg lærte, hvor stort et rævhul han er – nemlig den her: In less than 10 words, what do you think of this... så ville min beskrivelse af yoga nok være den her:

Styrke, smidighed og balance.

Jeg har stadig 7 ord tilbage, men jeg behøver egentlig ikke mere for at beskrive de områder af mit liv, der er blevet KLART forbedret af at dyrke yoga, selv på et forholdsvis lavt niveau, som yours unholy har kunnet mønstre med 2 fuldtidsjobs + det løse og 5 hjemmeboende børn.

Og det gælder både psykisk og fysisk.

Jeg har nemlig i de seneste par år udskiftet min gamle egocentriske aktivitet (Shotokan Karate) med den blidere og mere modne idræt YOGA, hvilket naturligvis er inpsireret af min kvinde, der har brugt det meste af sit voksenliv på at dyrke det...

Men det er i høj grad også inspireret af en leveregel, jeg lærte for mange år siden af Seth Godin... lektionen lå dybt begravet som et næsten uanseeligt undertema til en af hans bøger, men det ramte mig lige i mellemgulvet og har – på godt og ondt – været en integreret del af min måde at drive forretning og email markedsføring på. Det er så stærkt et princip, at selv når det ind imellem ser ud til at virke IMOD mig, så viser det sig altid at gøre noget godt for vores forretninger og salget.

Måske fordi princippet, som jeg taler om, er med til at styrke et andet princip, som vi måske ind imellem svigter lidt, nemlig vores:

= = =

Integritet.

= = =

Og hvad er det så jeg taler om?

Hvilket princip har jeg trukket ud af en Seth Godin-bog og forstærket, så det blev et fundament, jeg fanatisk bruger til at styrke vores forretninger og ikke mindst salget med emails?

Well, det princip kan du lære, når du læser månedsbrevet FEARLESS EMAIL RAMPAGE, der i marts måned dykker meget dybere end »skift farven på dine knapper«-tips fra den nyeste bright shiny fjæsbogs GRU-ru, eller »sådan får du højere åbningsrater«-tricks fra forårets mest selvpromoverende forum-rytter.

Når du implementerer månedens tema i dit liv, vil du få ny energi og kreativ superpower til dine emails, der let kan få alt, du har gjort tidligere til at blegne.

Det er stærke ord, ja.

Og jeg har kun flere ord til at overbevise dig om, at jeg taler sandt, når jeg siger, at det har virket for mig, og om, at det også kan virke for dig, og hvis du tror mig på mit ord, kan du få syn for sagen på mit ydmyge link underneden.

Hvis du IKKE tror mig, kan du tage ud og give din krop lidt yoga før du kommer tilbage i god balance, og giver din forretning:

Styrke, smidighed og balance.

Du kan læse om og købe dit abonnement her:

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.