I still got the bloons...

En sjælden gang imellem falder jeg ned i et midlertidigt hul af afhængighed. Mine børn ville ryste på hovedet og sige: »Far, det hedder en addiction«, men du og jeg, kære læser, ved nok, hvad det hedder på det gamle (og snart forgotten) tungemål fra verdens ældste fungerende kongedømme.

Anyway, hullet jeg er faldet i, er et spil på mobilos ved navn Bloons som jeg har spillet i adskillige år, hver gang der kommer en ny version tager jeg et par uger med det... well, okay så... et par måneder, og... (tak fordi du spurgte) ...spillet går i al sin enkelthed ud på at man skal opstille små åber med forskellige kræfter på en bane, hvorefter der flyver balloner igennem, og hvis aberne får prikket alle ballonerne, har du overlevet en bane.

Næste bane bliver sværere, og så må du opgradere aberne med de penge, du lige tjente.

Jeg kan allerede mærke din interesse for denne email smuldre imens du tænker på at installere spillet selv, men jeg må advare på det kraftigste.

Lad være.

Eller hvis du gør det, så gem lidt energi til din email-addiction, som du kan få stillet på linket nedenfor.

Og den afhængighed minder på mange måder om bloons, fordi hver dag du træner dine copywriting skills (tsk, engelsk igen), så bliver din power større og større, lige indtil du er så stærk, at du kan prikke salg ud af blå luft med dine spidse og skarpe emailskud.

Vi ses på den anden side og i indbakken i morgen.

fearlessBLOONS.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.