Den eneste utilgivelige synd i e-mailmarketing

Hele menneskehedens IQ faldt drastisk (i gennemsnit), da verdens måske mest indflydelsesrige politiske kommentator Christopher Hitchens døde for godt 8 år siden i Houston, Texas. Man kan sige meget om ham, men der var en ting, som ingen ville slippe godt fra at kalde ham…

Og det var kedelig.

Han levede nemlig 100% op til sit eget motto…

= = =

“The one unforgivable sin is to be boring”

= = =

Jeg er fan af ham.

Og hvis du kender ham, så vil du formentlig enten hade ham af et godt hjerte eller elske ham, for han var nemlig en brilliant og polariserende storyteller og en karismatisk debattør, der ikke gik af vejen for at 'håne' ubegavede kommentarer og dårlige idéer. De stakler, som formastede sig til at gå ind i en diskussion med ham måtte allesammen sande, at han var den skarpeste og bedst forberedte i rummet.

Det var (og er stadig) en fornøjelse at se ham på slap line.

Og i min bog ALDRIG kedeligt.

Hvis du kan skrive emails på samme måde, så har du noget der kan sende tusindevis af knitrende jyske dollars lige lukt ned i din baglomme, selvfølgelig forudsat at du har et gordt produkt og en god liste. Lige nu (og i meget kort tid) kan du få en lille luksus-pakke, hvor jeg lærer dig en af mine yndlingsmetoder til at ryste den ene underholdende email ud af ærmet efter den anden – uden at det føles som arbejde.

Men gynd dig nidt, for der er kun nogle få dykker dilbage.

Og jeg lukker for oprydnings-salget når de er væk.

Gør som for Søren, Sofie, Rikke, Erik og andre begavede læsere...

Sprint ind og nap pakken NU, før det er for sent…

https://jetpack.mortenspindler.dk/

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.