I can make this e-mail disappear...

Hvis man overhovedet kan tale om »den perfekte drama-scene« i en hollywood-film, så ved jeg en, som ihvertfald bør ligge i den øverste halvdel af top 10… Nemlig scenen i Batman – The Dark Knight, hvor Jokeren (som var en af Heth Ledgers glansroller før hans alt for tidlige død) dukker uanmeldt op til et møde med Gothams førende skurke.

I sig selv et lidt funny scenarie, for gangstere er næppe smarte nok til ligefrem at organisere sig, så de er en samlet gruppe mod loven.

Anywan da en af bosserne siger til Jokeren »giv mig EN god grund til, at jeg ikke skal lade min køter flå dig i stykker« siger Jokeren:

= = =

How about a magic trick. I can make this pencil disappear.

= = =

– hvorefter han stiller en blyant på højkant på et bord.

Da skurkens bodyguard (køteren) kommer hen til Jokeren, tager Jokeren fat i nakken på ham, og banker hans hoved ned i blyanten, hvorefter den forsvinder ind i bøllens hjerne.

Meget malerisk.

Og jeg kan ikke gøre for, at jeg ind imellem har lyst til at lave det trick på vores egen køter Tjalfe, for når Tanja øver sig på violin, så synger han en nedarvet klagesang fra de finske vildmarks-ulve, som får din rygsøjle til at krølle på de mest mærkværdige måder.

I modsætning til Jokeren, så gør Spindlerman jo ikke alvor af den slags, men jeg er fristet.

Speaking of which…

Lad mig friste din hjerne med en pakke effektfuld drama til dine emails.

Hvis du vil have en af de sidste EMAIL copywriters JETPACK #01, så klik på linket her nu, og glæd dig til at komme igang med at tjene penge med en af mine favoritmetoder til at skrive emails, der er alt andet end kedelige.

Og kedsomhed er jo, som du sikkert ved, den sikreste dræber af salg.

Men pas på.

I can (and will) make this pencil disappear, sooner than later:

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.