Bekendelser fra en snabel-a-teist

True story:

Jeg har en bekendt, der som barn blev smidt koporligt ud af kirkekoret fordi hun mødte op med en T-shirt, hvor der stod:

= = =

Gud er sort,
ja hun her.

= = =

Jaja, det anede mig, at selv manden i det høje har grænser for sin tålmodighed...

*Lad børnene komme til mig, men ikke hvis de er næsvise*.

Anyway, det tætteste du kommer på religiøst islæt fra en ildspyende snabel-a-teist som yours unholy, er når vi taler om e-mailmarketing, for her er der ikke 12 vilde discible, som kan ændre min hellige overbevisning, nemlig den at du ALTID skal indrømme det, når formålet med dine emails er salg, og lige så meget ALTID give din læser et link til det du sælger.

(Nu må du godt trække vejret.)

Lad være med at gøre som den person, som kastede op i min indbakke i dag med et:

= = =

…læg mærke til, hvor tit jeg inviterer dig til gratis undervisning, og hvor sjældent jeg sælger.

= = =

Ikke et ondt ord om nogen, og vedkommende gør det rigtig godt i sin onlineforretning, men jeg ka’ ette ha’ det der undskyldende gen og i min bog er det uærligt, for jeg har selv været til en af hans gratis undervisninger, hvor han sælger big time. Indrøm det dog… Det kan godt være, at det virker at lade som om at en ‘gratis undervisning’ ikke er salg, men det virker helt sikkert også at være ærlig up front – og i de tilfælde, hvor jeg har testet det, virker det sidste bedre.

Giver det mening?

I øjeblikket sælger jeg for eksempel en lille lækker pakke, som sjovt nok også indeholder en BONUS med print af 12 sælgende emails.

De lavede ikke rødvin om til rugbrød, men de bragte mig dog salt til mit smør i tidernes morgen, og jeg er så sikker, som jeg kan være på noget, at du kan tjene prisen på 311,25 hjem ved at implementere det du lærer – hvis du har et godt produkt og en god liste, er det formentlig et spørgsmål om at sende en enkelt mail, så er investeringen hjemme.

Hvad du gør derefter…

Er ren fortjeneste.

Du tror mig ikke?

Så må du ned på knæ og bede til, at jeg ikke kaster forbandelser over dig for at være…

Vantro OG næsvis.

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.