Morgul-martins konge-visdom smider dårlige ledere til patten

Jeg er ikke altid enig med mange-millionær-morgul Martin Thorborg, det skal gudinderne vide. Men da han for nylig delte et opslag om, at man selvfølgelig skal kunne melde sig syg fra sit arbejde, hvis man er knust af kærestesorger – og senere forsvarede det i en genial video, som jeg også har delt på min personlige fjæs-bog-side...

Der var jeg enig med ham.

Han har nemlig – i modsætning til mange af de usympatiske leder, som hånede ham for det – styr på sine værdier.

Han sablede dem ned i sin lille video, og så fik han lige et ekstra plus i bogen hos mig, da han sluttede med at sige:

= = =

...så hvis det her er fuldstændig nonsens for dig, så prøv at købe min bog eller kom til et af mine foredrag inde på mit website – hvor jeg forklarer lidt om det, fordi...

= = =

Nu snakker vi business.

Han ønsker oprigtigt at hjælpe de narhatte-ledere, der ikke har empati, og den bedste måde at hjælpe sit publikum, er naturligvis ved at sælge dem løsningen på deres problem.

På den måde slår du 2 fluer med et smæk.

Du får råd til at udvikle mere god viden, så du kan hjæple flere.

Og dine kunder har et meget højere commitment til at GØRE noget ved deres problem, hvis de har betalt penge for det, også selvom det ikke har kostet ret mange knaster.

Fearless-kriger Jørgen Melchiorsen-san fortalte for eksempel engang fra sin tid som teaterleder, at folk ofte udbeblev fra fribilletter, men hvis de havde givet en 10'er for den, så mødte de op.

Og når vi nu snakker om det.

Her er et tilbud, som mange på min liste allerede har benyttet – simpelthen fordi det er så billigt, at du kun skal sende en enkelt mail til din liste for at tjene det hjem igen (forudsat, selvfølgelig, at du har en god liste og et ditto produkt). Og produktet giver dig inspiration til at sende MASSER af emails.

I aften sender jeg den første portion afsted.

Hvis du ikke er med i den, kan du jo komme med i den næste...

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.