Sådan tjener du penge ved at rå-kopiere andres indhold.

Fra pålidelige kilde har jeg ladet mig hviske, at en stor dansk GRU-ru indenfor online marketing i DK lige nu kører en challenge, hvor vedkommende tilsyneladende har rå-kopieret koncept og indhold fra en kendt amerikaner.

Og nej.

Du hører mig ikke sige »tyveri«.

Men jeg tænker det.

Og nej, jeg nævner ikke navne.

Men tankevækkende er det, at folk med et ellers fornuftigt renomme gør den slags for åbent tæppe.

Jeg har set det masser af gange før, og desværre er det sådan, at det ofte går godt. Jeg gætter på at nævnte GRU-ru IKKE bliver nappet og ender med at tjene kassen på at stjæle både koncept og indhold fra en anden. På samme måde har jeg selv (first hand) set et lignende eksempel på content-tyveri for 6-7 års tid siden, og det produkt bliver mig bekendt STADIG solgt i stor stil, selvom jeg også ved (first hand), at copyright indehaveren kender til svindelen – for det er svært for en amerikaner at føre sag mod en dansker.

Så man KAN slippe godt fra det og tjene kassen.

Men skal man gøre det fordi man kan?

Well, i min bog er det ikke ret meget anderledes end da Britta fra kommunen nappede penge fra foreninger og stoppede dem under måtten i sin Mercedes-købt-for-andres-penge.

Det er præcis samme princip, når man laver ulovlig copy-paste af emails.

Og her er det VIRKELIG gak, for hvis du lærer at skrive personlige emails med de metoder og principper, som jeg har præddiker (og har lært af andre), så kan du selv skrive meget mere engagerende og relevante emails på kortere tid end det tager at kopiere og tilrette andres emails.

Så hvorfor snyde?

Anyway, hvis du er typen, der hellere kopierer end laver dit eget indhold, så afmeld dig venligst forneden, hvorimod dem med investor mindset kan overveje mit no-cure-no-pay-tilbud:

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.