Tankevækkende tip om det du IKKE vil gøre

Det er stærkt motiverende for mig, at vi nu har en musikant mere her i huset... Min kvinde spiller violin, og hun øver sig så vedholdende, at jeg så småt begynder at lade mig imponere, ikke kun af, hvor hurtigt hun udvikler sig, men også af hvor konsistent hun bliver ved og ved og ved.

Det er lige før, jeg føler mig truet på min identitet, for jeg har altid været den, som kunne det skidt.

Jeg ved ikke, hvor jeg har det fra.

Men jeg ved, at jeg har haft det lige siden jeg var en dreng.

Bermærk iøvrigt, hvordan jeg helt naturligt føler en trang til at fremhæve mig selv, nu hvor Tanja giver mig kamp til stregen.

Anyway, i dag følte jeg mig motiveret til at bladre nogle nodebøger igennem, så jeg også kan holde mit spillemandseri ved lige, og der fandt jeg guitar-TABS til Springsteens album »Magic«, og en af teksterne slutter med et par linier, som jeg hermed ordinerer til dig og alle andre på min beskedne liste...

En far synger til sin søn:

= = =

You know that flag flying over the courthouse.

Means certain things are set in stone.

Who we are and what we'll do.

And what we won't.

= = =

Og det er jo, som du allerede har tænkt, ganske tankevækkende.

Tag nu for eksempel vores stålsatte statsminister, der lige nu viser Amerika at Wonder Woman taler med Nordisk tunge, hvorimod deres egen såkaldte leder taler med en splittet tunge så afskyeligt falsk, at man dagligt må knibe en empatisk tåre for de hundredevis af mennesker, der hver dag mister livet for en sociopats manglende selvværd.

Man kan sige, at Dannebrog vejrer stabilt og sikkert over de værdier, som vi danskere kan være stolte af.

Kamerikanerne, derimod...

Kan deles i 2 lejre.

Dem der er flove og dem der er bindegale.

Der er ingen gråzoner.

Og DET minder iøvrigt meget om de mennesker, som er kunder i min forretning og læsere af mit månedsbrev. Jeg ser ihvertfald nogle fælles træk hos dem, herunder blandt andet integritet og investor mindset.

Som i: De er bevidste om, hvad de vil gøre og hvad de IKKE vil gøre.

I'm loving it.

Men hvis du vil med i min (iøvrigt Corona-sikrede) båd, så skal du ikke kun gøre det, fordi du føler at du har de egenskaber. Du skal også føle dig overbevist om, at jeg kan tilføre din forretning noget, du ikke kan finde andre steder.

Noget langtidsholdbart.

Jeg giver mig selv de varmeste anbefalinger og viser dig gerne truget, men kunne ikke drømme om at tvinge dig til at drikke.

That's your call:

fearless.mortenspindler.dk

LIG NU: Første måned er no-cure-pay. Hvis du ikke kan lide dit første månedsbrev, så sender du det retur og får alle pengene tilbage (incl. porto). Anden måned er gratis (hvis du ikke refunderer) og tredie måned får et valgfrit ekstra back-issue af månedsbrevet.

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.