Høn-kønnets 2 krise-tricks til overlevelse

I går havde jeg en kort chat om en strategi vi overvejede at bruge for at sælge et nyt produkt.

Hvem vi er?

Mig selv sagde desmerdyret, og så en konge samarbejdspartner – mere får du ikke at vide, for hvis jeg afslørede alle mine hemmeligheder, så ville de jo ikke være hemmeligheder mere. I samtalen med høn, kom der en lille indskudt bemærkning, som jeg straks skrev mig bag øret og tog mig den frihed at drømme om i nat – den var trods alt et-hundrede-procent stueren og ganske meget anderledes end det man hører MEST lige nu.

Her er den:

= = =

Jeg sælger ret godt for tiden.

= = =

Det ka’ en gammel fynbo gåt li å hør, jo.

Det har taget vedkommende adskillige år at komme dertil, og selvom høn selv udtaler, at jeg har haft en finger med i spillet – mine idéer og tips har gjort en forskel på flere forskellige plan undervejs – så er der ingen tvivl om, hvem der har ansvaret for, at det er gået sådan.

Høn selv.

Og min spådom er, at succesen primært skyldes 2 principper, som min samarbejdsparnter allerede dyrkede FØR vi mødte hinanden (så selvom jeg præddiker dem konstant, er det ikke 'min fejl').

Her er de:

1) Investor mindset

2) Vedholdenhed

Og så selvfølgelig…

Total i orden musik-smag-smag-smag.

Og noget andet, der også er total-i-orden… er det opløftende budskab, at det faktisk er muligt at få sin forretning til at trives i krisetider.

Er det let for alle?

Nej, selvfølgelig ikke.

Men det er muligt, og der er hele tiden lektioner vi kan lære om, hvordan der KAN og VIL ske uventede ting, også i fremtiden – og vi er ikke hjælpeløse mus i en forskers laboratiorie. Du KAN faktisk proaktivt gøre ting, der polstrer din bankbog og din evne til at sælge og leve godt af din forretning, selv når lokummet brænder i hele verden.

Min samarbejdspartner startede sit eventyr her:

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.