30 minutters radioaktiv powerboost

Hvad sker der med dig?

Første gang jeg hørte den frase, grinede jeg højt for mig selv, for det er da sådan en opløftende måde at blive mødt på.

Jeg mener, vi trænger jo allesammen til lidt interesse fra vores medmennesker fra tid til anden, og intet spørgsmål kan vel være en mere direkte invitation til at fortælle mere om, hvad der... sker med os.

Grunden til, at jeg spørger så direkte nu her i dag, er også oprigtig interesse, og hvis du vil, må du meget gerne skrive og fortælle mig, hvad der sker med dig, og med det mener jeg:

Hvordan går det med din forretning?

Og så selvfølgelig dit salg med emails.

Hvis du kunne tænke dig at købe 30 minutters sparring med mig om det, så sælger jeg iøvrigt lige nu klippekort på 1/2 time til fuld pris, nemlig 800,- kroner + moms, som de fleste af mine kunder vil fortælle dig er et fund til prisen – set i forhold til den effekt, som den slags sparringer som regel har.

Hvilken effekt?

Folk får gjort, og det er ikke i bukserne.

Og apropros... om få minutter har jeg en sådan samtale, så der bliver ikke tid til så meget dikke-daws-du i dag, men jeg vil dog fortælle dig, at du lige nu kan få 30 minutters sparring som en bonus, når du køber min 420 siders bog om e-mailmarkedsføring og deslige relaterede emner.

Så hvad så deeeer...

Skal du ha' den?

Du kan snuse her imens jeg tager en total olympisk samtale på zoom...

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.