De 22 glemte kampteknikker fra samuraiernes slagmarker

For knap 5 år siden besluttede jeg mig for at jeg ville skrive mindst 1 email om dagen til min egen liste, men jeg må med skam indrømme, at jeg havde en pause på et års tid i midten af perioden... Ikke at tastaturet stod stille i den periode...

Jeg skrev flere daglige mails til andre menneskers lister.

Samlet har jeg i hele perioden siden maj 2015 sjældent har skrevet mindre (og ofte mere) end 2 emails i døgnet.

Og her er årsagen til, at jeg praler af det...

Jeg prøver at motivere dig!

Med lidt matematik, kan du regne ud, at det er blevet til omkring 4.000 emails i perioden, og det virker som en fuldstændig vanvittigt tidskrævende opgave. Jeg kender til mange, som bruger 2-3-4 timer på en enkelt email, hvis vi tager gennemsnittet (2 timer), svarer det til ikke mindre end...

= = =

Mere end 4 fulde arbejdsår

= = =

Med andre ord...

Et crazy projekt, som ingen ved deres fulde fem kaster sig ud i.

Men nu ligger det sådan...

At jeg skrev meget andet og mere end 2 emails om dagen i den periode.

For eksempel udgav jeg i perioden 22 månedsbreve på 16+ tætskrevne sider fyldt med alle mine bedste erfaringer, tips, indsigter og how-to's, som har hjulpet en masse af mine kunder med at sparke forretningen til et nyt niveau.

Samtidig har jeg passet flere jobs og været en aktiv del af min kvindes yogaskole, der i sig selv næsten er et fuldtidsjob.

Så hvordan har jeg haft energien til at skrive 4.000 emails?

Elementært, min kære Watson.

Jeg har fulgt Dan Kennedys måske vigtigste tommelfingerregel indenfor markedsføring...

Money is attracted to speed.

Og når du lærer at skrive emails the Spindlerman way, vil du forstå, at det ikke er tiden, du bruger på at finpudse dine emails, der flytter nålen – tværtimod. Og sammen med alle mine bedste tips om det, der gør en forskel, så pumper jeg også mine månedsbreve med mine bedste tips om produktivitet.

De første 22 numre har jeg udgivet som en bog, jeg normalt kun sælger til medlemmer.

Men indtil på søndag, kan selv helt almindelige læsere af kød og blod købe bogen med alle 22 numre:

FEARLESS EMAIL WARRIORS (420 sider)

– oven-i-hatten med en klækkelig RABAT på 1.321,00 kroner

Pris kun 2.999,00 1.678,00 + moms

Og det er ikke alt.

Når du køber senest søndag, får du samtidig 30 minutters sparring, som skal afvikles efter sommerferien, når du har læst bogen.

Værdien af den bonus alene: 800,00 kroner + moms.

Her er linket.

https://warrior.mortenspindler.dk/

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.