Det eneste medie, der er bedre end email...

Når jeg om få dage udsender mit 30. printede månedsbrev, sender jeg 2 andre små printede publikationer med som en lille bonus, og selvom jeg på stort set alle måder er forelsket i e-mailmarkedsføring, er jeg dog stadig overbevist om, at det trykte medie har fordele, som du aldrig vil finde med flygtige digitale breve...

Mit månedsbrev er printet fordi... hvis jeg sendte det som PDF, ville en meget stor procentdel ALDRIG blive læst, og dermed ikke implementeret – og i sidste ende ville det jo betyde, at folk afmeldte abonnementet.

Så på alle måder er der gode grunde til IKKE at kimse ad det printede medie.

Jeg HAR lavet email funnels, der har basket trykte medier med flere banelængder, men det er ikke givet, og der er mange forskellige situationer, hvor jeg anbefaler mine kunder at bruge det trykte medie og sende breve med snailmail fremfor e-mail eller i kombination.

Var jeg husbygger, for eksempel...

Ville jeg starte med e-mails, men hvis øko-mi-en var til det, ville jeg også sende et fysisk katalog som supplement.

Iøvrigt...

Jeg har arbejdet med det trykte medie siden 1982 (!!) og udgivet mange forskellige trykte nyhedsbreve, både gratis og betalte i mange afskygninger.

Så det er ikke en eller anden ny og fix idé, jeg har fået her for nylig, og 10 vilde heste ville ikke kunne drive mig til at udgive mit månedsbrev som PDF eller andet elektronisk medie, selvom en god kunde for nylig var lige ved at få mig til at overveje lydbog, men nej – det bliver ikke lige foreløbig, og jeg er stædig som et æsel, for selve processen med at sætte sig ned og committe sig til 30 minutters koncentreret læsning har en gavnlig effekt i sig selv.

Hvis du vil have mit 30. månedsbrev med bonusser, så er sidste frist midnat i dag.

Iøvrigt...

Det aktuelle månedsbrev for april hedder FEARLESS EMAIL RAMPAGE NR. 8, og det er fordi jeg udgav 22 månedsbreve under et andet navn (fearless email warriors).

Så... 30 i alt.

Nuvel, månedsbrevet bliver hverken bedre eller ringere af at være det 30. nummer jeg udgiver, men det er da sådan et hyggeligt lille jubilæum, og du kan fejre det med mig her:

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.