En e-mail copywriter spilder aldrig mælk

I en af de grupper, jeg følger mest på fjæsen, klagede en fortvivlet kvinde sin nød over en email, der var forsvundet fordi hun ikke havde fået arkiveret skidtet, og nu havde hun brugt flere timer på at forfatte en god email som var væk.

Jeg har 2 anker over den sag.

For det første...

Aldrig bruge lang tid på en email.

Slet ikke flere timer.

After all, hvordan vil du få tid til andet, når der (mindst) skal en email ud hver dag..?

For det andet.

Aldrig græde over spildt mælk (læs: slettet email).

Når du lærer at skrive emails like-a-Spindlerman, vil en enkelt email ganske enkelt ikke bekymre dig, for du kan skrive en ny på mindre end 10 minutter, og når du bliver rigtig skrap, kan du genskrrive den email, du lige har mistet på kortere tid, end det tog at skrive den, og du vil slet ikke have tålmodighed til at lave et fortvivlet opslag i en fjæsbog-gruppe om din ikke eksisterende frustration, men i stedet skriver du den igen, og så 2 ekstra emails, bare for at sparke ræv.

Tricket er ikke at skabe et sikkert system, så du ikke mister de emails, du har brugt timevis på, men derimod at skrive underholdende emails på kort tid, så det ikke betyder noget at miste dem.

Faktisk kan jeg afsløre, at mine egne emails bliver skrevet i et program, der sletter hele min tekst, hvis jeg stopper med e at skrive i mere end 5 sekunder.

Det går sådan her:

Skrive, skrive, skrive.... hmmm tænke... tænke... SLET

You failed.

Og så er det bare op på hesten igen.

Men… hvor mange emails har jeg mistet over de seneste 3-4 år, hvor jeg har brugt det program?

Åh, jeg ved det ikke med sikkerhed.

10-20 stykker, velsagtens.

Men set i forhold til antallet af sælgende emails, jeg har klappet sammen i lyntempo, så er det en ganske lille pris.

Moralen er ikke, at du skal bruge den app.

Pointen er, at du skal finde et helt andet gear til dine emails, og det kan jeg lære dig her:

fearless.mortenspindler.dk

 

fearless.mortenspindler.dk

 

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.