Et eventyr bragt til virkelighed med e-mails

Noget tyder på, at han findes i virkeligheden.

The batman.

Det er ihvertfald sansynligt, at hele denne verdens nye pest er kommet til en mand via en flagermus. Det kan selvfølgelig også være en kvinde, men som du jo ved, er 'man' jo et andet ord for menneske, så når jeg siger, at batman findes, så meger jeg jo naturligvis...

Flagermusemennesket.

Et menneske, som uden at vide det, og formentlig uden at ønske det, har sendt denne dødelige virus videre til resten af jordens befolkning, og til den person skal jeg her skynde mig (på alle andres vegne) at sende et helhjertet...

= = =

Skide tak.

= = =

Men hvordan ved vi, at det er en flagermus, som har smittet os?

Well, så vidt jeg forstår, er den aktuelle virus er 96% identisk (genetisk) med prøver af corona-vira taget direkte fra flagermus.

Så vi ved det ikke med sikkerhed.

Men det er ekstremt meget mere sansynligt end noget andet scenarie.

Når det så er sagt...

Hvad skal vi bruge den information til?

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvor skidtet kommer fra?

Jeg gætter (!!) på, at det måske kan hjælpe forskerne til at finde en kur, men for mig er det først og fremmest en interessant – og ja, underholdende – historie.

Hvad?

Jeg lever af at fortælle historier.

Og DET må du iøvrigt love mig, ALDRIG at være bange for.

For selv om storytelling også bliver brugt i mørkets tjeneste af skingrende sindssyge demagoger (iblandt hvem Trumpty Dumpty er et lysende eksempel), så er storytelling blot en af de metoder, der virker lige så stærkt på menneskers følelser og opmærksomhed, som solens stråler.

Når du i disse solrige corona-dage går udenfor med hunden (eller desmerdyret, jeg kender ikke dine kæledyrspræcerencer), så tænker du jo næppe:

»Uha, sikke et farligt vejr, det er i dag.«

Du tænker formentlig nærmere...

»I det mindste er det da et strålende vejr...«

Og det på trods af at tusindevis af mennesker hvert år dør en langsom og pinefuld død som følge af strålernes skadelige virkning.

Pointen er jo, at solens stråler – i den rette mængde – giver mennesker et opløftende pift til vores humør, og HVIS du udviser samme forsigtighed, som den vi lige nu lærer at omgås Corona med, så kan du undgå solens skadelige virkning med forholdsvis simple værnemidler. Solcreme, tøj, skygge og ja, isolering i hjemmet, når risikoen er allerværst.

Du kan også – med lidt træning i kritisk tænkning – undgå at blive ført bag lyset, når sociopater fortæller dig røverhistorier.

Og du kan SELV lade være med at lyve og bedrage.

Du kan med andre ord blive en stålende ledestjerne for dit publikum (= dine læsere og kunder).

Sådan som Batman er det.

Nok ikke ham fra Wuhan.

Men ihvertfald ham fra Gotham.

Hvis du vil stå på mine skuldre... nå nej, det går ikke lige pt... Men så lad os sige... hvis du vil stå på den (nyligt afsprittede) stige, som jeg har bygget med mine erfaringer, og dermed få indsigter, der (langsomt men sikkert) kan lære dig at tjene (mange flere) penge på e-mails med eventyrlig storytelling, så er det mørke link lige her:

fearless.mortenspindler.dk

 

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.