Historien om Dronning Mettes nano-tin-soldater

Okay, for første gang i mit liv har jeg det på samme måde med en politiker, som jeg har det med mit største idol igennem tiderne... Bruce Springsteen. Hver gang Bruce er på turné, så skal jeg se ham, og selvom det desværre ikke lykkedes at få en billet til hans intime one-man-band-turne i 1995 (The Ghost of Tom Joad) – endda på trods af, at jeg stod i kø det meste af natten, blot for få beskeden »udsolgt« lang tid før det blev min tur i køen... Så har jeg set ham HVER gang hans lange turnéer har krydset Europa.

Pænt over 30 koncerter er det blevet til igennem årene, lige fra Ullevi stadion i 1985 til Ullevi Stadion i 2016, der indtil videre er min sidste koncert med DEN sjæf...

Og når manden udgiver et album har jeg det på samme måde.

Jeg lytter og er ALDRIG blevet skuffet over nye studiealbums.

Men nu handler det her jo så om en helt anden boss end bossen, for den politiker, som lige nu har min underkæbe i sin magt og mine rosinboller i klør fem...

Det er naturligvis chefen af Danmark.

Hendes fåkging Majestæt, Mette Frederik den første.

Jeg deler ikke lussinger ud, når hun holder pressemøde.

Men ungerne fornemmer instinktivt, at det kunne ske, hvis de ikke holder kaje, når Mette giver koncert.

Ja, selv under ekstranumrene... når journalisterne kaster forkølede gentagelser af de samme krampagtige spørgsmål efter hende, tager jeg mig selv i at tænke...

Kom nu med et spørgsmål mere, det må ikke slutte nu.

Er jeg stolt af, at jeg var med til at stemme hende til magten?

Ja det kan du bide dig selv i knæskallen på.

Og jeg er så sikker som jeg kan være på noget, at vi (med hende som leder) nok skal få den her baby i luften igen. Og vi små selvstændige står klar som en dynamisk hær af nano-tin-soldater, der vil arbejde ydmygt for at gøre os fortjent til den KÆMPE tillid, som statsministeren (og hendes band) har vist os ved at spænde et effektivt sikkerhedsnet ud under os alle zu sammen.

Sorry.

Men jeg kan fanden-fåkge mig ikke bevare pessimismen.

Hvis du mener, at jeg kan gøre noget for dig i den forbindelse...

Så har du ret.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre din e-mailmarketing mere lukrativ. For nogle går det hurtigt, for andre går det langsomt. Men det går fremad, når bare du gør hvad Morten siger.

fearless.mortenspindler.dk

 

 FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.