Moderen af alle email automations

I dag gav jeg min mor et gavekort til Amnesty International.

Ikke fordi hun har brug for amnesti.

Hun er nemlig allerede blevet løsladt fra sit Coronafængsel. Vi er meget forsigtige, men hun får lov at komme på besøg, og det er en kæmpe lettelse for en familie, der er vant til at se farmor næsten hver dag og vice versa.

Nej, gavekortet var i stedet for en blomst, for her i familien vil vi hellere støtte forfulgte mødre end købe afklippede blomster, der alligevel snart skal dø.

Og imens vi drøftede det over en friskbagt cookie og 2 kopper kaffe, fortalte hun, hvordan hendes liv var passeret revy, sådan i langsom forstand, her imens hele verden har været af lave. Min mor er en af de få mennesker, som har levet under lige så markante samfundsmæssige omvæltninger, som det skidt, vi vader rundt i med vores forkælede sutsko.

Men hun kan ikke huske meget fra krigens tid, for hun blev født da den startede og var kun 5, da den sluttede.

Iøvrigt præcis så gammel som vores søn, der har fødselsdag om et par dage.

Han vil måske svagt kunne mindes plastik-båndene, der adskilte de forskellige zoner på børnehavens legeplads og de nye rutiner, hvor man ikke længere fik frisklavet børnehave-mad, men skulle have sin egen madpakke med.

Men bortset fra det, så er han blizzfully ligeglad, og glæder sig bare til at komme igang med resten af sit eventyrlige liv.

Måske vi andre kunne lære lidt om »beginners mind« af sådan en størrelse?

Det tror jeg.

Og her er et andet sted, hvor beginners mind kan være gavnligt.

Når du bygger dine email automations og imens du læser mit kommende månedsbrev, for der skal du nemlig glemme alle de unoder, som du har lært eller hørt – eksempelvis om, hvordan og hvor meget du skal skrive til dine nye læsere. Jeg vil indbyde dig og inspirere dig til at re-tænke den måde du møder folk på, og det er ikke grebet ud af luften, medmindre det er DER, man fanger sine erfaringer. Jeg har skrevet flere automations, end de fleste andre, og mine erfaringer strider på mange måder imod de gængse opfattelser af den gængse opfattelse af, hvad der er rigtigt.

Uanset hvad, så skal du ikke vente for længe med at blive fearless email warrior (medmindre du allerede er med), for jeg sender månedsbrevet afsted til trykkeren i løbet af et par dage, og derefter er det for sent.

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.