Hør, sig mig lige en gang...

Jeg savner ofte den rigdom, der findes i det engelske sprog, og selvom jeg er glad for mit modersmål, så har vi bare ikke nær så mange ord og nuancer til at berige vores sætninger med.

Tag nu for eksempel det engelske ord:

= = =

Hearsay.

= = =

Det oversætter ordbogen til: Rygter.

Men Hearsay bruges i mange andre sammenhænge en ordet rygter, og jeg bilder mig ind, at vi ikke helt har et ord, der dækker betydningen af hearsay. Ordet kan for eksempel også bruges om noget, der bare fortælles videre og tages for gode varer »at face value«, og det minder mig om min egen branche, der er mættet af lallende amatører, som ikke selv har prøvet at skaffe til føden ved at sælge med email automation i flere brancher – eller at hjælpe dusinvis af kunder med at bygge deres forretning via email automations.

Alligevel deler de ud til højre og venstre af gode råd, som de har hørt andre fortælle.

Og fair nok.

Hvis din nabo som er gartner siger til dig, at du skal gøde dine roser, så er det nok rigtigt, og du kan roligt give det råd videre til naboen på den anden side.

Men når du skal rådgive folk om noget, som er mere kompliceret og som kan betyde forskellen på at klare sig godt eller måtte opgive sin drøm, er der i min verden god grund til at være en del mere kritisk og... tjekke sine kilder.

Det gælder også, når du lærer af mig.

Du skal ikke tage mine tips for 'endegyldige sandheder'.

Men du skal dog lige høre mig sige at...

Det, som jeg lærer dig, er noget jeg har testet til hudløshed.

I månesbrevet for maj, giver jeg dig nogle af mine bedste tips til email automations. Jeg kan ikke give dig ALT, hvad jeg har lært på 16 sider, men jeg tør godt spå, at dine egne email automations kommer til at performe bedre, hvis du gør som da bli sagt.

Og skulle du senere hoppe på mit online-kursus i at bygge max konverterende email automations, så har du dels fået lagt bunden, og dels får du en rabat, der så rigeligt opvejer din investering i maj månedsbrev.

Jeg har hørt nogen sige, at du kan tegne dit abonnement på linket herunder, men det KAN dog godt være rygter, who knows?

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.