Tysons visdom på flaske

 

Jeg beundrer to sorte mennesker, der hedder Tyson.

En bokser.

Og en videnskabsmand.

Sidstnævnte har en gang sagt disse kloge ord:

= = =

“For me, I am driven by two main philosophies: know more today about the world than I knew yesterday and lessen the suffering of others. You'd be surprised how far that gets you.”

― Neil deGrasse Tyson

= = =

Jep, det er noget, jeg kan skrive under på, og jeg ved, at du kan det samme.

Hver eneste dag gør jeg mig umage for at lære lidt mere om ting, jeg ikke ved noget om – og blive bedre til de ting, jeg (bilder mig ind, at jeg) er god til.

Iøvrigt...

En af de ting, jeg beundrer Niel deGrasse Tyson for, er hans arbejde for at fremme videnskab og skyde et varmesøgende missil igennem myter og pseudo-videnskab.

Det samme gør jeg i mit næste månedsbrev for ambitiøse emailmarkedsførere, der er en optakt til et nyt online-kursus jeg bygger.

Jeg debunker nogle af de mest udbredte myter indenfor e-mailmarkedsføring og lærer dig, hvordan jeg (med disse indsigter) har bygget effektive email automations med virkemidler så simple, at du må knibe dig i armen – den første af slagsen solgte for ca. 350.000 til en nyligt opbygget liste på 350 læsere – og du kan straks gå igang med at gøre det samme.

Deadline lurer dog i kulissen, så hvis du vil med, er det snart.

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.