Hvorfor og hvornår du skal være en kynisk robot

Den der giftige virus, vi allesammen går rundt og rapper om i denne tid, er i høj grad med til at skille fårene fra bukkene og mange af dem, som jeg ellers betragtede som anstændige mennesker, viser kyniske sider af sig selv, som jeg gerne havde været foruden at kende.

Men sådan kan man jo ikke gå rundt og få alle sine ønsker opfyldt.

Kunne jeg det, så var verden ellers et bedre sted.

Hør selv her:

Jeg foreslår at vi alle dropper kynismen når det kommer til menneskeliv, og i stedet gemmer den til vores professionelle virke. Jeg kan for eksempel slet ikke tælle, hvor mange gange jeg har hørt folk snakke om, at de ikke lige orkede at skrive en email eller ikke kunne finde på noget at skrive om, og hvis de kunne finde på noget, så var de meget usikre på, om det var værd at læse.

Jeg mig selv, derimod...

Skriver ikke fordi jeg har lyst.

Jeg skriver fordi jeg har besluttet mig for det.

Og hvorfor har jeg besluttet mig for at skrive (hver dag)..?

Flere årsager.

Jeg ved for eksempel af erfaring, at 'lysten' og 'motivationen' til at skrive... den kommer, når jeg begynder at skrive.

Det er sjældent omvendt.

Og når du nu spørger om min mening... Hverken dem der sidder og venter til de får lyst eller føler sig motiveret vil—ligesom dem, der ikke tør lave fejl (læs: udsende emails, der ikke er perfekte)—være dem, der virkelig gør en forskel her i livet

Moralen her?

Den er, at kynisme har sin berettigelse, når du skal bygge et bedre liv for dig selv og dine medmennesker, sålænge den ikke går ud over andre. Så når du bygger din forretning og skriver dine emails skal du være en robot.

Kynisme er derimod IKKE i orden, når det drejer sig om at redde menneskeliv.

Herunder finder du et TOTAL-i-ORDEN tilbud på konkrete kyniske værktøjer, du kan bruge til at lave penge med emails.

Og i morgen kvæler jeg dette tilbud, måske for evigt.

Ja, det er koldt.

Selv for en fyr som mig.

JETPACK # 2 >

 

FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.