En hvid mand ser rødt og lærer profitabel lektion.

Desperate bilhorn flænsede natten, da en hvid mand i en hvid Seat kørte over for rødt og var centimeter fra at torpedere de 2 biler, som havde holdt for rødt og nu havde fået totalt grøn pil. I den ene af bilerne med grøn pil sad yours unholy som chauffør og min datter som passager, og hvis jeg ikke havde oplevet noget lignende, da jeg var i min datters alder, så havde jeg måske ikke haft antennerne så meget ude, og så...

Var det gået galt.

Men heldigvis nåede jeg at klodse bremserne og stå på hornet.

Den hvide Seat fortsatte dog med høj fart selv efter det uhyggelige scenarie, som også må have skræmt ham, om ikke andet, så på grund af de 2 synkrone horn, der bjæffede ad ham som hyæner efter en løve, der prøver at stjæle deres bytte.

Jeg drejede resolut bilen omkring og fulgte efter, for sæt nu, det var en påvirket person, som kunne bringe andre menneskers liv i fare. Min puls var allerede på vej tilbage til normal, og nu tænkte jeg bare på at være en service for andre levende medtrafikanter.

Efter en lang omvej stoppede 'spøgelsesbilisten' dog på en villavej, og steg synkront med mig ud på fortorvet.

Mit spørgsmål kom promte, og mere venligt, end jeg havde agtet...

= = =

Er du klar over, at du var lige ved at slå os ihjel for lidt siden?

= = =

På vej rundt i Vejle havde jeg observeret, at han kørte som en 100% ædru person.

Ikke noget med mystiske temposkift eller slingren.

Så hans svar overbeviste mig om, at han blot havde været uopmærksom et øjeblik.

Han sagde (frit fra hukommelsen):

= = =

Jeg så jer ikke, det må I undskylde.

= = =

Han var ikke indfødt dansker, men hans accent var så umærkelig, at jeg vil tro, at han har boet her i 20-30 år, hvilket naturligvis er sagen uvedkommende. Han fik et nik, og vi forstod begge, at det ikke gav mening at tale mere om den sag.

Han var chokeret.

Og jeg havde vished for, at det var et uheld.

Jo, måske lurede han på sin mobilos, da han kørte CLEAN over for rødt, men det er umuligt at bevise – det eneste, jeg ved med meget høj sansynlighed, er at han fik sig en lektion. Vær også opmærksom om natten, og hvis du fucker med en jysk cowboy og bare kører din vej, så bliver du fulgt til dørs.

Ikke med trusler om vold.

Eller med hylende dæk.

Men med vished om, at du bliver (civilt) anholdt, hvis du har kørt under påvirkning af alkohol eller det der er værre.

Og her er årsagen til, at jeg fortæller historien i denne på email copywriting og -markedsføring så fokuserede spalte.

Når du køber mit jetpack # 2, får du (blandt meget andet) en af mine vigtigste leveregler, som har bragt mig helskindet igennem mindst 2 andre store samfundskriser, og samtidig er den direkte årsag til, at jeg ikke pandede tåge-bilisten en på kassen, og i stedet udnytter episoden til at tjene penge med storytelling.

For eksempel (men ikke begrænset til) nu.

Dyt engang på linket herunder, så kan du læse lidt mere om pakken, der lige nu er så billig, at det er helt over for rødt...

JETPACK 2 >

 

FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.