Højt at flyve, dybt at forstærke....

For nogle år siden var jeg på besøg hos en god samarbejdspartner.

Faktisk overdragede jeg mit selskabs aktiviteter/ordrer og kunder til dem i bytte for et website, så dengang var vi pyt og potte.

Da jeg ankom den dag, havde de arbejdet med et mission-statement (tror jeg nok, at det hedder).

Det hang på væggen, og det ramte mine øjne som sollys i øjnene på en minearbejder, der har været begravet i en grotte i 47 dage. Det var så indlysende, at de havde brug for hjælp til at formulere skidtet (ihvertfald, hvis det ikke skulle gøre mere skade end gavn på deres brand), så jeg greb straks en stor spritmakker og 3 stykker A3-papir, og kort tid efter hængte jeg dem op FORAN deres eget forkølede forslag.

Det yderste ark var blankt.

Lidt drama skader jo ikke.

Da de var færdige med deres samtale kiggede de betuttet op på mit blasfemiske kunstværk, og jeg sagde:

Jeg har et par forslag til ændringer i jeres missions-halløj.

Og da de ikke protesterede, løftede jeg sløret for det første forslag.

Egentlig var det ikke et forslag.

Det var blot for at smøre tandhjulene, for mit endelige forslag var så kontroversielt og voldsomt forkortet, at de måske ville blive skræmt og ikke købe idéen, hvis jeg forsøgte at tage dem hele vejen i første hug.

De kunne lide det, og glædede sig til at se forslag nummer 2, som efter mit udsagn skulle være meget bedre (og det var det).

Da jeg løftede sløret for det endelige forslag, var de solgt til stanglakrids.

Det eneste jeg gjorde, var at forkorte og forstærke.

Enhver kunne have gjort det.

Men enhver er nok ikke vant til at tænke i de baner.

Anyway, jeg fortæller dig hele historien, viser dig alle 3 forslag og lærer dig, hvordan du selv kan forkorte og forstærke stort set alle dine tekster på en måde, der får budskabet til at penetrere din læsers værn som et samuraisværd igennem smør.

Hvor?

Her.

Jetpack # 2 >

 

FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.