Livet er skønt (også) når andre sælger dine produkter

I de seneste dage har jeg promoveret all-in-one marketing-platformen Simplero.

Og splitte mine bremsejl, om ikke jeg er blevet opmærksom på, at jeg helt har glemt at huske noget ganske vigtigt...

Når jeg beder dig om at klikke på et link til Simpleros hjemmeside, så er det ikke et almindeligt link, men derimod det man kalder et...

Affiliate-link.

Det ville måske være mere rigtigt at kalde det et 'sponseret link', men uanset hvad, så betyder det, at jeg tjener penge, hvis du BÅDE trykker på linket OG ender med at købe Simplero indenfor (vistnok 30 dage).

Jeg har nemlig en affiliate-aftale med Simplero, så jeg kan supplere min indkomst ved at henvise læsere til den software, jeg alligevel selv bruger.

Og når du køber dig en Simplero-konto, så får du faktisk affiliate-funktionen med.

Og det vil sige?

At hvis du for eksempel har et yogastudie og ønsker at belønne dine medlemmer, hvis de henviser andre medlemmer, så kan du oprette dem som affiliates og lade dem tjene en skilling, hvis deres venner køber medlemsskab.

Det er bare et af mange mulige eksempler.

Mine fearless-abonnenter kan også tjene penge ved at henvise andre på den måde (de ved det bare ikke endnu), og det hele bliver sat op i Simplero, så pengene først bliver udbetalt, når du er sikker på, at din kunde ikke længere har fortrydelsesret. Ja, det er bare en af mange fede features i Simplero, og hvis du vil se, hvordan et affiliate-link ser ud, så kan jeg smide mit på på lystavlen herunder.

Bemærk tallet 5460 lige før navnet til sidst...

Tallet sørger for, at klikket bliver hæftet på min affiliate-konto, så JEG tjener en skilling på dit abonnement, hvis du køber.

https://smpl.ro/al/OKVv9v_e/5460-Morten-Spindler

Klik, hvis du vil.

Det koster ikke en krone, og HVIS du ender med at købe Simplero, så koster det heller ikke ekstra.

Mit honorar er en del af Simpleros budgtet til markedsføring.

De har tjent mange penge på den konto, og solgt MANGE flere abonnementer, end de selv kunne have gjort.

Og som sagt...

Det samme kan du gøre med dine egne produkter, hvis du kender nogen, som har lyst til at promovere dem.

(Husk at sætte dig ind i markedsføringsloven på det punkt.)

Spindlermans Sponserede Simplero Slink

 

 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.