Simpleros hemmelige fordel fremfor alle andre

A har lige kjøwt et kursus af Merete, som er den mest kompetente supporter, Simplero nogensinde har haft.

Hvor jeg ved fra, at Merete er så sej?

Fordi jeg har brugt all-in-one marketing platformen Simplero i en del år, og jeg har lavet dusinvis af supporttickets (hvis ikke hundredevis) i tidens løb. Ikke fordi Simplero er kompliceret. Men fordi jeg bruger det rigtig meget langt ud i de mørke kringelkroge, og så er det altså dejligt at kunne spørge og få svar i stedet for at skulle prøve sig frem eller læse sig til det i lange manualer.

Og i alle de år, hvar den mest kompetente supporter været Merete Stenner.

Dels i forhold til at VIDE-VIDE, hvad hun snakker om.

Men endnu mere i forhold til, at gøre det let for vi andre at FATTE-FATTE, hvor vi før var store spørgsmålstegn.

Hun er god til at formidle.

Og derfor var jeg ikke i tvivl, da hun i dag holdt webinar om at holde webinarer.

Jeg måtte med på hendes kursus, for jeg skal selv igang med at bruge webinarer til at bygge min(e) liste(r).

Anyway.

Vi skal ikke snakke om webinarer.

Men om en stabil all-in-one platform, hvor det er let at få god support og hjælp PÅ DANSK.

Simplero har dansk support. 

Og hvis det ikke er nok for dig, så kan du hyre Merete til at hjælpe dig.

Ofte behøver du dog ikke at hyre hende, for alene de guldkorn hun spreder i Simpleros danske Facebook-gruppe er så værdifulde og enestående, at enhver Simplero-konkurrent burde bruge en god del af deres budget på at headhunte Merete. Well, well. Det jeg prøver her, er ikke at sælge Merete. Jeg prøver at synliggøre for dig, hvordan Simpleros styrke lige så meget ligger i det netværk af mennesker, som kan hjælpe dig (Merete er kongen, men der er også andre), inspirere dig og motivere dig, når du løber panden imod en mur. 

Læs om platformen her:

SIMPLERO >

 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.