Fatamorganiske fredsduer bringer godt nyt

True story.

Jeg har set mange film med ungerne i de seneste uger, det har været vores måde at håndtere denne uvante situaiton på, og en af de allerstærkeste film'e (et udtryk, der stammer fra familiens yngste medlem Thor) er den, vi næsten er igennem nu...

The way back.

Den handler om en gruppe mennesker, der undslipper fra en russisk Gulak-lejer omkring 1941.

Hvis du ikke har hørt om Gulak-lejrene, så bare rolig – russernes største bedrift var ikke, at de dræbte 30 millioner (måske mange flere) i deres helt egen politisk-udrensnings-udgave af Hitlers koncentrationslejre...

Nej, den største bedrift er glemslen, som er faldet over de tragiske historiske begivenheder igennem nittenhundredetallet.

Anyway, det lykkes vores venner at flygte, og de går 6.500 kilometer før de kommer til friheden – eller det vil sige... de 3 som overlever turen – og et af de mest opløftende øjeblikke i filmen, er da de er lige ved at dø i en ørken, men med deres sidste kræfter kæmper sig hen til en oase, som deres leder (Janusz) er sikker på må være et fatamorgana...

Men da Zoran hører fuglesang over de slørede træer foran dem, indser han, at det ikke kan være et fatamorgana og udbryder...

= = =

Mirages don't have birds

= = =

De har fundet en brønd med nogle træer, og det bliver deres redning.

Ihvertfald i et stykke tid.

Jeg vil ikke spolere mere, men i stedet anbefale dig at se filmen, der er et mesterværk og een lang lektion om menneskelig udholdenhed og viljen til at overleve.

Og scenen, hvor de kommer til oasen minder mig lidt om den følelse, jeg fik i går, hvor vi læste de gode nyheder om at vi formentlig må åbne Tanjas yogaskole igen den 11. maj. Følelsen af, at det måtte være et fatamorgana var meget stærk, og jeg tror ikke helt, at vi fatter det, før den første yogi træder ind ad døren med et smil...

Og endnu mere, når der atter kommer de glædelige små notifikationer via mail fra Simplero, når endnu et menneske har sagt ja tak til vores evigt grønne intro-tilbud, hvor den tredie måned er gratis.

Simplero var iøvrigt også lidt en oase for os, da vi i sin så, at vi kunne nøjes med Simplero i stedet for alle disse mange systemer:

* Active Campaign (emails)
* Joomla (hjemmesider)
* Leadpages (landing pages)
* Countdown mail (nedtælling i mails)
* Sport Solution (salg/webshop)
* Med flere...

Systemerne kostede os mindst 2.500,- om måneden (når du medregner opdatering og vedligehold af Joomla).

I dag slipper vi med cirka det halve, også selvom vi faktisk har forøget antallet af subscribers ganske betragteligt, og omsætningen ligeså.

Men besparelsen i penge er langt fra den største gevinst...

Der er nemlig så mange fordele ved at have det meste samlet i eet system, jeg kan for eksempel nævne Joomla hjemmesiden, der konstant drillede os, blev hacket og krævede masser af investeringer i penge og tid for at være kørende, og vi blev aldrig rigtigt tilfreds med skabelonerne, som vi betalte en mindre formue for at få udviklet.

Da vi skiftede til Simplero, var vi kørende med nye hjemmesider i løbet af 1-2 uger, og vi har ikke siden haft nævneværdige udfordringer – tingene spiller bare, og det er super let at bygge nye, flotte sider.

Hør selv:

I øjeblikket har vi praktikant, som er på nedsat tid, da hun har været udsat for en hjernerystelse. På grund af Corona lærer jeg hende at bruge og navigere i Simplero via video fra hjemmet, og det er en sand fornøjelse, hver dag gør hun store fremskridt og hun føler sig allerede godt hjemme i systemet her efter et par uger med korte forstyrrede arbejdsdage (hun har haft børn hjemme, og endnu værre: også manden).

Siger jeg dermed, at det er... simpelt... at lære Simplero?

Ja, det er vist nogenlunde, hvad jeg siger.

Og det er et system, jeg nødigt ville undvære, jeg har endda ved flere lejligheder undersøgt, om der fandtes endnu bedre systemer, men det er ikke lykkedes...

Hvis du mangler et godt system til at sende emails eller måske bygge hele din online-forretning, så skal du overveje at lure lidt på siden her:

Simplero >>

 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.