Da fars mor kridtede skoene

Pigen dansede hen ad fortorvet i sine nye sommersko af det fineste hvide lærred. Hvert eneste forår fik hun og de 3 søskende et par nye gummisko, og i år var Lene så glad at hun måtte ud og gå en lang tur. (Det var noget man gjorde en gang, da et par nye sko eller en sodavand var en stor begivenhed i et barns liv)...

Hun valsede ned til vandet, hvor der gik kloakrør fra byen direkte ud i vandet.

Ja, sådan var det også dengang, hvor tiderne lige var stået op, og man endnu ikke havde erfaret, at verdenshavene kunne blive forurenet.

På et af de kloakrør dansede hun sirligt ud mod vandet i sin barnlige glædesrus over de nye sko, da det skete.

Det der ikke måtte ske.

Hun gled og benene røg på hver sin side af røret og lige ned i det sorteste plumre-mudder, så hendes helt nye sko var blevet en blanding af sort og algegrøn, som hun ikke var glad for, og formentlig heller ikke regnede med at kunne indkassere ROS for ved de gamle.

Hun skyndte sig hjem i kælderen og vaskede skoene så godt hun kunne, og da hun ikke kunne få dem renere ved hjælp af vand, sæbe og knofedt, så stillede hun dem til tørre ved siden af æsken med skokridt, for dengang kridtede man hvide sko, når de ikke længere var hvide.

Da min mor fortalte mig den historie i dag, var det (åbent og ærligt) første gang jeg nogensinde hørte om forhistorien bag det udtryk...

At kridte skoene.

Som mange andre udtryk, så har vi lært, hvad de betyder, men har ingen anelse om, hvor gamle de er, og hvad de stammer fra. Jeg elsker historier som den, og hver gang min mor fortæller den slags, skynder jeg mig at skrive dem ned, så jeg ikke glemmer dem igen, for de kan have stor værdi, når man nu er sådan en, der skriver historier, når man ellers kridter skoene.

Her er en anden historie om at få mudder på skoene – efter at være blevet trådt over tæerne.

Vidste du, at Simplero har eksisteret i 11 år, og at det i sin tid hed Zenbilling?

Men for cirka 7 år siden blev grundlægger og ejer Calvin sagsøgt af firmaet Zendesk som mente, at navnet trådte deres registrerede varemærke over tæerne. I stedet for at kæmpe en kamp om det, valgte Calvin at ændre navnet til Simplero, og i min bog var det ikke et dårligt bytte. Onde tunger har godt nok joket med, at det burde hedde complexio, nok mest fordi man kan rigtig mange ting i Simplero, så selvom de enkelte dele af Simplero er... simple, så kan det godt virke uoverskueligt, især for nybegyndere.

Det er også årsagen til, at Simplero for nylig lancerede en meget mere simpel og logisk struktur i systemet, så selv Dory i Find Nemo kan finde rundt.

Personligt anbefaler jeg Simplero til alle, der laver online markedsføring og salg (med undtagelse af salg af fysiske produkter).

Selv hvis du kun laver e-mailmarkedsføring uden direkte salg fra Simplero kan de være med de fleste på prisen.

Og når du er klar til at bygge og sælge online-kurser, så er en opgradering af pakken kun et klik væk.

Simplero starter ved 29 dollars om måneden.

Det betaler du for pakken LAUNCH, hvor du kan bygge website og sende emails.

Slutprisen for RULE THE WORLD er 149 ammerkanske bobs.

Og ind imellem de 2, der der en pris på $99.

Prisen på de 3 pakker stiger dog lidt derfra, når din mailliste vokser, men hvis du ikke tjener penge på det, så er der noget andet galt.

Tjek priserne på mig rødglødende affiliate-link:

Hjælp-spindlerman-med-at-tjene-en-skilling-og-få-verdens-fedeste-markedsførings-platform-der-har-det-meste >

 

 

 

 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

PS.
Fun fact. Når jeg skal finde password til Simplero i min 512-bit krypterede App, så søger jeg stadig på ZEN, fordi jeg aldrig har fået ændret navnet derinde, og hvis jeg søger på Simplero kommer alt mulige andre Simplero-relaterede passwords frem.

PPS.
Det lød sjovede inde i hovedet, en da jeg skrev det ned, men det tæller alt sammen på tariffen, og du kan stadig købe Simplero her.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.