Hvordan jeg styrer udenom kris'er

Okay, lad mig bare afsløre med det samme...

Jeg tror ikke på kriser.

Som jeg ser det, så findes der basalt set kun 2 helt grundlæggende tilstande for alle levende væsener.

Nummer 1:

= = =

Dine livsbetingelser, eller rettere... at du HAR nogle livsbetingelser.

= = =

Tag nu en praktikant, som vi havde på et tidspunkt – han har muskelsvind, men kunne helt klart se et potentiale for at han kunne arbejde i Tanjas firma. Han var nemlig god til tal og kunne godt betjene en computer, og han var sulten for at få et deltidsjob, da hans livsbetingelser indtil da havde været en svært invaliderende sygdom og venlige virksomhedsejere, der dog desværre ikke lige kunne bruge ham.

Men vi kunne godt.

Så nu havde han kun sin sygdom, en livsbetingelse, der ikke stod til at ændre.

Men han var glad for at kommme igang.

Der opstod dog hurtigt et problem.

Nu, hvor han havde fået et deltidsjob, blev han opmærksom på sin store ulykke, nemlig det faktum, at han aldrig ville kunne bestride et fuldtidsjob, så derfor blev han ulykkelig i en grad, der gjorde ham uarbejdsdygtig, og han stoppede lige så pludseligt, som han var startet.

No hard feelings.

Vi havde investeret tid i at lære ham op, men det var bare vores nye livsbetingelser, så vi rystede slaget af kroppen og så på hinanden med et...

»Okay, hvad har vi ellers gang i?«.

Kort tid efter kom der en lille, men farlig virus og anbragte ordet 'krise'  på alle menneskers læber (sammen med potentielt dræbende dråber af pyt), og hele vores verden blev vendt op og ned. Men stadig insisterer jeg på, at dette blot er vores nye livsbetingelser, og hvis alle mennesker fik kollektivt hukommelsestab, så ville ingen kalde vor tid for en 'krise' Vi ville kigge dybt i historiebøgerne og lære om de gode gamle dage, der stort set uden undtagelse var meget mere krise-agtige en det vi oplever lige nu.

Og det er faktisk sådan, jeg styrer udenom kris'er.

Jeg ser lige igennem dem som var de tomrummet i universets dybe mørke.

Og det bringer mig til...

Nummer 2:

= = =

Det modsatte af livsbetingelser, eller rettere... at du IKKE har nogle livsbetingelser.

= = =

Ja, set i det (bevidst meget simple lys), er nummer 1 ganske meget federe end nummer 2, ikke sandt?

Hvis du ikke er enig, så skal du ringe til din læge lige nu.

Men ellers har du lige (på et sølvfad) fået serveret min model for altid at læne mig ind i udfordringer uden fordomme eller frygt.

You're welcome.

Og her er et tiip mere.

For at tage nogle af kanterne af livsbetingelsernes (ind imellem bakkede) landskab, har jeg opbygget en lang række rutiner og værktøjer, som jeg ikke vil undvære.

Et af dem, er den platform, som denne email er sendt fra.

Simplero.

Hvis du ikke kender simplero og endnu ikke bruger et all-in-one marketing værktøj, så rapper jeg lidt om, hvordan Simplero har gjort livet lidt federe for yours unholy.

Heck, selv hvis du allerede kender Simplero kan du måske findet et brugbart tip imellem de havregryn jeg agter at sprede.

Uanset hvad, så kan du lure lidt på Simplero her, imens vi venter...

SIMPLERO-DOT-COM

 

 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.