Min første tour til det forjættede email-land...

Tilbage i 2006, eller lige deromkring, tog jeg afsted på en af de fedeste turnéer med Bruce Springsteen, som jeg nogensinde har været på, siden jeg begyndte at følge ham i 1985...

Denne tour var noget helt særligt – selvom det meste af materialet var gamle folke-sange skrevet af Pete Seeger, og altså IKKE bossens egne kompositioner.

Og DET var mildt sagt usædvanligt.

Men ikke desto mindre, så var denne tour på en eller anden måde noget af det mest befriende, jeg har oplevet fra min gamle ven, og bossen af mit musikhjerte.

Og andre sagde det samme.

Jeg havde sågar en bekendt, der ellers er Techno-fan, men han fortalte, at han var blevet lokket med til Bruce-bad af nogle venner, og at han pludselig fandt sig selv badet i sved imens han flippede ud til en banjo-solo – selvom banjo normalt var hans hade-instrument nummer 1.

Ja.

Sådan kan det gå, når man tager til koncert med verdens mest energiske koncert-kunster uden beskyttelsesdragt eller Bruce-sikker vest.

Og før vi kommer til sagen, skal vi llige høre et enkelt vers af min yndlingssang fra tour'en...

American land.

Den handler om immigranter, der rejser til det magiske Amerika og bygger landet med deres blod, sved og tårer – lokket af løfter om guld og grønne skove.

Hør selv:

= = =

Over there the women wear silk and satin to their knees

And children dear, the sweets, I hear

Are growing on the trees.

Gold comes rushing out the river

Straight into your hands

When you make your home in

The American Land

= = =

Det skulle vare yderligere 13 år, før jeg selv for første gang satte mine fødder i USA, og i det næste halve år skulle jeg nå at lande derovre ikke mindre end 3 gange.

Der var dog hverken diamanter på fortorvene eller guld i floderne.

Men undervejs på flyet og under mine rejser, skrev jeg 3 forskellige email-serier, der – så godt og vel – lavede guld ud af blå luft, så at sige.

Den ene var en black friday kampagne, der gav en omsætning 2 mio kroner på 1 dag (mail-serien kørte i en uge men kulminerede på Black Friday 2018). De andre 2 var automations til nye signups, og de konverterede en ræv-fuld af nye betalende kunder til Simplero, så meget kan jeg sige.

Alle 3 mailserier blev iøvrigt skrevet på Amer'kansk og oversat (af yours unholy) til dansk.

Og hvad vil jeg sige med det?

Well.

At hvis du har et godt produkt, og hvis der er et marked for det, så kan du formentlig sælge det med simple emails, og i mit næste månedsbrev (udkommer MEGET snart) dyrker jeg især den slags email serier, som jeg skrev for Simplero og har skrevet utallige af til andre brancher.

Email automations.

Jeg lærer dig, hvorfor de konverterer, og hvordan du kan lave dine egne.

Du finder ikke den slags undervisning andre steder, for ingen andre har præcis mine erfaringer og min tilgang, hvilket også er årsagen til, at der bliver et online-kursus ud af skidtet efterfølgende – et online-kursus, du iøvrigt får en klækkelig rabat på, hvis du allerede har månedsbrevet fra maj 2020...

Sæt igang nu, og opgradér til kurset senere (hvis du vil).

Tiden er knap, for salget lukker i morgen.

fearless.mortenspindler.dk


 FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.