Hvad var du guden af, igen?

I den seneste, og klart bedste film i Marvel-serien om tordenguden...

Thor Ragnarok

...stiller Thors søster Hel (brilliant spillet af Cate Blanchett) sin forhadte bror (Thor) spørgsmålet lige efter hun har skåret hans ene øje ud...

What were you the god of, again?

Og lige der ser hun blikket i Thors øjne... tordenilden, som han i det næste øjeblik sender igennem hende med så voldsom styrke, at det formentlig ville have dræbt alle andre end netop hende, og så måske Thanos, der dog ikke har en rolle i denne film, men må taget til takke med at blive nakket af Thor i filmen Avengers End Game.

Jeg ved ikke med dig, men jeg ville vride mig i pinefuld smerte, hvis Marvel nogensinde skulle få den afsindige idé, at sætte nogen anden end Chris Hemsworth til at spille Thor, og selvom mange andre helte har skiftet skuespiller(e) igennem tiderne, for eksempel både Superman og Batman, så er der ikke noget, der tyder på, at Chris bliver fyret any-day-soon...

I 2022 kommer den næste i rækken med titlen Thor: Love and Thunder, og selvfølgelig med Chris i hovedrollen.

Iøvrigt har jeg aldrig set en film med Hemsworth, som jeg ikke kunne lide.

Extraction, som du lige nu kan finde på Netflix.

12 strong, der fortæller den fabelagtige (sande) historie om de første 12 marines, som blev sendt ind i kampen mod Taleban i Afganistan.

Og listen fortsætter.

Men her er årsagen til, at jeg snakker om Chris og hans glansrolle som Thor i dag.

Vore søn Thor fylder 5 år.

I halvdelen af den tid, jeg har arbejdet (mere og mere) intenst med e-mailmarkedsføring, har Thor været min trofaste følgesvend, blissfuly uden nogen anelse om, hvad det er jeg sidder og skriver om ved tastaturet, der ville være næsten lige så slidt som Willie Nelsons guitar (Trigger), hvis jeg ikke havde været nødt til at udskifte det med jævne mellemrum.

Hvad han heller ikke ved, er at de fleste af de kroner, som har bragt ham tag over hovedet og mad i munden, er spundet ved at skrive sælgende, automatiske e-mailserier.

I maj månedsbrev lærer jeg dig de principper, som har gjort det muligt for mig at skabe en tilværelse for familien...

Og i dag er sidste frist, hvis du vil have maj månedsbrevet.

Nu vil jeg gøre klar til noget seriøs lagkage, men i aften skal vi se en af Thor-filmene.

Herunder kan du læse om fearless og tegne dit abonnement.

fearless.mortenspindler.dk

 

  FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.