Den bedste bog i min bog

I december 2017 tog jeg et smut til vestkysten for at finde mig selv og stresse lidt af.

Jeg mener ikke, at jeg fandt mig selv, men jeg husker tydeligt, at jeg til min store overraskelse fandt en bog, som nu står på en hylde bag mig. En af dagene derude vestpå tog jeg nemlig ind til Ringkøbing for at købe julegaver – for hvad er mere afstressende end netop den aktivitet?

Bogen er måske min favorit igennem alle de bøger, jeg har læst, og det er Christopher Hithens klassikeren:

= = =

Gud er ikke stor – Hvordan religion forpester alt.

= = =

Det var min far som havde ønsket sig bogen det år, hvor den udkom, og som sagt undrede det mig at finde den i Ringkøbing boghandel, for jeg havde hørt at man derude stadig har en overvægt af folk, der stadig mener at himmelnissen findes.

Okay, jeg tømte så også deres lager af titlen (1 eksempler).

Den står bag mig nu, fordi jeg lånte den af min far, og ikke har leveret den tilbage endnu.

Anyway, i årene efter udgivelsen og frem til sin (alt for tidlige) død i 2011 brugte Hitchens en masse af sin tid på at turnere rundt og holde foredrag samt deltage i debatter om sin bog og sin religionskritik og om, hvor meget smukkere virkeligheden er uden egocentriske fantasier om, at vi er særligt udvalgte af en magisk og jaloux diktator.

Mange af disse ligger (til min store glæde) på YouTube, og de er et studie i Hitchens begavelse, der gjorde, at han altid stod tilbage som vinder af publikums gunst, og selv når de var overvejende religiøse, så fik han både bifald og smil frem hos folk.

Hans begavelse var uovertruffen.

Hvis du ser en debat med ham (eller læser hans bog), kan jeg næsten garantere at din IQ vokser og du vil få indsigter i menneskelig begavelse, som du ikke troede muligt.

Jeg er hans ydmyge fan, men (og det er vigtigt) IKKE fordi jeg dogmatisk tror på alt, der kommer ud af hans mund, men for hans evne til at svare for sig og udstille sine modstanderes mangel på logik og underminere deres argumenter med sin egen logiske og analytiske sans.

Ingen vil nogensinde nå ham til sokkeholderne.

Men vi kan alle lære af hans kritisk sans.

Jeg bilder mig ind, at det har hjulpet mig at dyrke netop den kvalitet, og når du nu sprøger så direkte:

Ja, det har også været med til at gøre mig til en bedre mentor for andre...

Anna Bogdanova

Johnny Nielsen

Ida Hjorth

Rasmus Lindgreen (ham med løbeskoene)

Ditte Bach

Jørgen Melchiorsen

Ditte Munch-Andersen

– for bare lige at nævne et par af dem, som selv har udtalt, at min sparring har rykket vildt i deres forretning.

Anna har været kunde i min butik siden 2015 og jeg var ansat i hendes butik igennem halvandet år.

Johnny bygger huse og er suverænt den person, der har lagt flest penge for mit arbejde og min sparring (mange hundrede tusinde kroner)

Ida startede fra scratch men ændrede kurs i sin forreetning efter 1 times sparring og rykkede hårdt fra land, og har levet godt af det siden.

Rasmus Lindgreen tjener flere penge nu end før vi mødtes.

Ditte Bach har ansat mindst 4 nye jordemødre som direkte følge af 15 timers sparring om en salgsside i 2016.

Jørgen skrev i løbet af 4-5 timer en kampagne, som indbragte 40.000 kroner – efter en model, som jeg gav ham i et månedsbrev.

Ditte Munch-Andersen startede sin online-forretning og blev kunde i min butik samtidig (2015). Siden da har hun levet godt primært af et enkelt online-kursus.

Og dette er LANGT fra en udtømmende liste.

Hvis du vil med på listen, så kan du lige nu hyre mig til at skrive for dig eller købe min tid som mentor.

Der er ingen rabat.

Og ingen garanti for succes.

Det eneste, du får med garanti, er min kritiske sans og mit løfte om, at jeg siger fra, hvis jeg ikke er sikker på, at min hjælp kan rykke i din forretning.

Min timepris er 1.600 kroner + moms

Og ja, hvis du lægger en større ordre (mindst 15-20 timer), kan vi aftale en fast pris.

Skriv et svar på denne mail, hvis vi skal tage en uforpligtende (men seriøs) snak om det.

 

 

  FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.