Et af de spørgsmål, jeg oftest får, er det her:
Hvad laver du?
Og det er typisk, når jeg er igang med en aktivitet, som ikke er det mindste mystisk – for eksempel luge, læse i en bog, dyrke yoga. Alligevel kommer spørgsmålet på autopilot, og når det sker, så kommer mit svar også på autopilot...
= = =
Jeg laver svensk pølseret, gider du lige at række mig bøtten med paprika?
= = =
Jeg ved ikke, hvor jeg fik den idé fra, men det har betydet, at ungerne ind imellem ønsker sig svensk pølseret, og det smager i grunden ikke så skidt, ihvertfald når man ikke er alt for karry med det før omtalte krydderi.
Det hele kulminerede forleden, da vores søn bestilte sig svensk pølseret til sin 5 års fødselsdag og spiste så meget, at vi næsten ikke troede vores øjne.
Anyway, nu skulle det her jo slet ikke handle om mad, men derimod om de tilsyneladende fjollede spørgsmål, som børn kan stille.
Men måske er de slet ikke så tossede?
Ihvertfald er det et uomtvisteligt faktum, at nogle af de bedste coaching-sessions jeg har haft med mentorer igennem tiden har stillet mig spørgsmål, der (set i retrospekt) virker til at have ultra indlysende svar – pointen er bare, at det har været spørgsmål, jeg ikke kunne stille mig selv i den kontekst, så jeg havde brug for dem til at udfordre mig.
Verdens komplicerede problemer kunne nemlig, som Einstein vistnok har udtrykt det, være løst imens de endnu var simple, men fordi vi ikke altid er i stand til at stille os selv de rigtige kritiske spørgsmål, så venter vi til de bliver store.
Hvad det er jeg prøver at sige?
At jeg i et par dage har åbent for salg af coaching for dem, der ikke ryster i bukserne over at betale en stærk pris for at jeg stiller de spørgsmål, som giver dig dig foder til din markedsføring.
1.600 spir pr. time.
Plus moms.
Du får ikke et link, hvis du vil mig noget, så skriver du en mail til mig.
FEARLESS >