En gammel profitabel hobby

Okay, nu bliver jeg misundelig.

Det er egentlig lidt random, for jeg sidder sådan set lige og 'nostalgerer' i et forum for minder om den by, hvor jeg voksede op, nemlig Hårby på Vestfyn, eller det vil sige... vi flyttede dertil fra Ringe på Midtfyn da jeg var 7-8 år gammel, så jeg har boet i Hårby i det meste af den barndom, jeg kan huske.

Og så kommer jeg til at sidde og tænke på de mange timer, jeg (som introvert teen) sad på mit værelse og i vores køkken med mine fritidsinteresser.

Den ene var musik, og mest af alt var jeg vil med at spille selv på den western guitar, jeg selv havde sparet sammen til ved at hjælpe min far med at save og kløve brænde, så jeg googlede da lige sangtekster og lærte dem på Youtube.

Not.

Nej, jeg sad i mit ansigts fodsved og prøvede at lytte sangteksterne af og skrive dem ned i hånden.

Og det gik da, men hold nu KÆÆÆÆFT manner, hvis jeg kunne have set de værtøjer, som nutidens unge har til rådighed, så ville jeg have været grøn af misundelse dengang.

Men jeg vidste det jo ikke.

Så jeg nød den tid og prøvede så godt jeg kunne.

Nogle gange var man heldig at sangteksterne stod på de albums man købte, men det var nu langt fra altid.

Og en anden ting...

Min anden hobby var at skrive nyhedsbreve.

Du tror mig ikke?

Jeg har de fleste af dem endnu, så hvis en dag du rejser mod Vejle, kan du se dem med dine egne øjne, for det var jo af gode grunde ikke elektroniske nyhedsbreve, men derimod offset-trykte blade, nogle af dem var finansieret med annoncer fra lokale handelsdrivende.

Og så udgav jeg et specialmagasin for ligesindede musik-nørder, et blad der udkom i 32 eksemplarer over adskillige år. Folk købte det på abonnement, og jeg satte dem op ved at skrive teksten ind på en skrivemaskine (først en mekanisk, siden en elektisk), og klippe det ud, hvorefter det blev monteret op på A4-ark og affotograferet hos den lokale bogtrykker, hvor jeg senere fik læreplads. Hvad tror du, jeg ville have givet for at have de værktøjer, som man kunne få blot 10 år senere, for slet ikke at snakke om det, vi kan i dag..?

Den revolution, der skete med Mac'ens indtog i den grafiske branche var næsten ikke til at fatte.

Og jeg har set lignende revolutioner flere gange igennem livet.

En af dem, jeg var forholdsvis sen til (selv) at komme igang med, var online-kurser. Jeg har dog arbejdet for adskillige andre, som har levet af online-kurser i mange år, og i Danmark er en meget stor procentdel af dem lavet i Simplero, et system, der i sig selv var en revolution for mig, fordi jeg med Simplero kunne aflive 6-7-8 andre stykker software, som jeg ellers bøvlede rundt i for at køre min online markedsføring.

Anyway, der er en god grund til, at Simplero har vundet så meget indpas i DK.

Først og fremmest, så lever systemet (på mange måder) op til navnet »Simplero«, fordi tankegangen bag Simplero er netop at holde det simpelt, og det tror jeg passer godt til danskeres temperement. Jeg har skrevet en hel email-serie om det, da jeg arbejdede for Simplero, og hvis du kender systemet, så ved du, hvad jeg snakker om.

Bevares, der kan godt være ting i Simplero, som på overfladen virker mindre simpelt og måske næsten kompliceret.

Det er dog mest fordi man kan ufatteligt meget i systemet.

Men når du først får »the hang of it«, kan du forholdsvis hurtigt blive fortrolig med systemet.

Og så har de nogle dygtige folk, som kan hjælpe dig på vej.

Det gør de for eksempel om få dage, hvor deres 4 ugers COURSE LAUNCH CHALLENGE starter, og det er tredie gang de hjælper ivrige iværksættere igang med deres første (eller næste) onlinekursus.

Måske har du også en hobby, som du du gerne vil igang med at bygge om til (og sælge som) dit eget online-kursus, og i så fald kan du overveje at springe med på vognen.

Det koster kun $100.

Hvis du køber via linket herunder, så skal du vide, at jeg (uden at skamme mig) tjener penge på det.

Her er det...

COURSE LAUNCH CHALLENGE >

  

FEARLESS >

 (Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.