Fars fede (og profitable) ferie

Noget, som aldrig holder op med at fascinere mig, er de forandringer, som kommer, når man allermindst venter det. Jeg behøver naturligvis ikke at nævne Corona, men det eneste specielle ved DEN forandring, er at vi alle sammen oplever den simultant, så her er et andet eksempel... indtil efteråret 2018, havde jeg kun en enkelt gang været udenfor Europa, og det var i et land, som gerne vil, men forhåbentlig aldrig kommer med i EU, nemlig Tyrkiet. Der kommer jeg aldrig igen, ikke fordi det var et træls sted at slappe af (deres vandmeloner er særligt vidunderlige), men fordi landet har udviklet sig mere og mere til et muslimsk diktatur, og det kan jeg ikke lide.

Anyway, et af de lande, som jeg ind imellem tvivlede på, at jeg nogensinde fik at se, var USA.

Jeg har ofte tænkt på at tage derover, men på en eller anden måde virkede det bare så fjernt, dyrt og uopnåeligt.

Så pludselig blev jeg en del af Simpleros marketing-team, og før jeg vidste af det, var der arrangeret en tur til Phoenix, Arizona, hvor teamet skulle mødes i en uge og rykke på nye tiltag. Jeg ankom cirka et døgn før de andre, og der stod jeg alene på et gadehjørne og lyttede til den dybe brummen fra amerikanerbilerne...

Jeg smilede ved tanken om, at jeg kort forinden havde troet, at jeg aldrig skulle komme til USA.

I løbet af det kommende halve år nåede jeg så at ramme United Bluff 3 gange.

Men tilbage til vores første arbejdsuge.

Da marketingteamets leder (Kasim) i vores første pause hørte, at jeg aldrig i mine 51 år på planeten 'Terran' havde været i USA, udbrød han spontant:

= = =

Så skal vi da en tur til Grand Canyon på lørdag efter vores arbejdsuge.

= = =

Jeg synes, at det var en fremragende idé, men jeg kunne se på Calvin, at han virkede lidt misundelig, og ganske rigtigt, så udbrød han: »Nej, det synes jeg, at vi skal gøre på fredag, hvor jeg kan være med, så lad os lægge os HÅRDT i selen og nå arbejdet på 4 dage. På den måde har vi gjort os fortjent til turen derop«.

Tror du, at jeg havde svært ved at forstå mit held?

Men hæng på.

Det bliver meget vildere.

Hør selv...

Det meste af turen fra Phoenix til Grand Canyon fik jeg lov til at være chauffør i den Ford Mustand convertible V8, som Calvin havde lejet og da vi steg ud af bilen deroppe, var det for at sætte os ind i en helikopter, som fløj os hen over verdens mest AMAZING millioner af år gamle kløft.

Jeg arbejder ikke længere for Simplero, og det var en lykkelig skilsmisse, men hold nu kæft, jeg oplevede og lærte meget i de måneder. Og vi solgte en rævfuld nye licenser til Simplero, så jeg skammer mig ikke over mit bidrag tilbage til Simplero-fællesskabet.

På den sidste tur til USA i marts 2019 lærte jeg at bygge Quizzer efter Ryan Levesques unikke system, iøvrigt er jeg aktuelt ved at bygge netop sådan en quiz.

Men det er ikke årsagen til, at jeg skriver i dag.

Jeg skriver fordi Simplero om knvap 7 dage starter en ny Course Launch Challenge, hvor du på 4 uger bliver holdt i hånden når du bygger, lancerer og begynder at sælge det online-kursus, som du altid har drømt om.

Prisen for Simplero course launch er kun $ 97, og når jeg tænker på, at nogle af mine bedste kunder har tjent millioner af kroner på deres første online-kursus, så kan det potentielt være en ret indbringende investering, hvis der ellers er et publikum til den kursus-idé du går og tumler med. Jeg kan ikke garantere dig en million-omsætning, men selv hvis dit salg blot betød, at du kunne tage på en fed ferie til USA med familien (når Corona ellers går væk), så er det vel ikke så skidt endda?

Uanset hvad, så kan du læse alt om skidtet på mit affiliate-link herunder:

COURSE LAUNCH CHALLENGE >

(Og ja, jeg tjener en skilling, hvis du køber fra mit link).

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.