Tilbage til rødderne-tip til mere frihed

Jeg havde egentlig ikke tænkt så meget over at noget var anderledes, men da jeg gik ud i køkkenet for at brygge mig en balje af den vigtige sorte livseleksir, gik det op for mig at vi var alene, helt uden børn... Og da var det, at mine tanker gik tilbage til en TV-serie, som ingen snart kan huske mere...

Den hed »Rødder« og handlede om en slave (Kunta Kinte), som til sidst fik sin frihed (så meget kan jeg da huske), og jeg mener at kunne huske, hvordan han dansede rundt om sig selv og skreg...

= = =

We is free.

We is free.

= = =

Og det var cirka billedet af yours unholy her til middag, da det endelig gik op for mig, at koncentrations-lejr-stemningen var overstået, og vi igen kan have en uforstyrret arbejdsdag uden opmærksomhedskrævende teens, der keder sig grumt og lader os vide det hele tiden.

Indrømmet.

Jeg lever i sus og dus, og burde skamme mig fælt over sammenligningen med slaveriet, men om ikke andet, så er jeg ihvertfald blevet mindet om, hvor meget frihed betyder.

Og det er også årsagen til, at jeg arbejder hårdt på at bygge online-kurser, som jeg kan sælge på autopilot.

På den måde kan jeg måske både have tid og råd til at tage lidt ferier med ungerne, når det igen-igen bliver lovligt og sikkert at rejse ud i den store verden.

Hvis det lyder som noget du vil dyrke, kan du overveje Simpleros COURSE LAUNCH CHALLENGE.

Tilmeld dig inden 3 dage på linket herover.

NB. Jeg tjener penge, hvis du køber via mit link!

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.