Advarsel: Læs kun, hvis du vil have kroner i kassen

I næste uge gør jeg noget, jeg ikke har gjort før.

Jeg graver mig ned helt alene i nogle dage for (blandt andet) at bygge et online-kursus.

Online-kurser er noget af det, jeg har forsømt i de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med e-mailmarketing samt hjulpet andre med at sælge deres online-kurser, og jeg skal ærligt indrømme, at det er min største fortrydelse, og formentlig den suverænt dyreste form for noget, jeg ikke har gjort nogensinde – ihvertfald, når jeg ser på, hvor mange kroners omsætning, jeg har været med til at skabe for andre på den konto.

Nu kan man jo aldrig udstede garantier for, hvor meget de enkelte kurser vil sælge, men jeg har trods alt solgt kurser for mange millioner, så en enkelt skilling skal der nu nok falde af, især hvis jeg gider at bygge min egen liste (hvilket, tro det eller lade være, også har været noget, jeg har været lidt sløv til i visse perioder.

Jeg har simpelthen opprioriteret min kvindes lister og mine kunders.

Jeg kender iøvrigt mange, som har det på samme måde med den online-kursus-idé, de har i maven.

I stedet for at give sig selv lov til at dyrke den, så er der mange, som i stedet leget butler for andre, og det er da prisværdigt, men når dagen er omme, så giver det sjældent kroner i kassen.

Nuvelski.

Hvis du alligevel synes, at kurset i din mave har fortjent at komme ud (og du har fortjent at tjene lidt fortjeneste på at tjene folk i stedet for kun at tjene hæder), så kan du lige akkurat nå at hoppe med på Simpleros Course Launch Challenge...

Men først en advarsel.

Hvis du køber plads via mit link herunder, så tjener JEG penge. Du betaler ikke ekstra, det er Simplero som sender mig en bid af kagen, alt efter hvor meget du køber (der er også noget upsell-værk, men du kan fint nøjes med selve kurset til $97).

Hvis du er okay med at jeg tjener penge, så klik her for detaljer og køb:

COURSE LAUNCH NOW

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.