Et profitabelt spørgsmål fra den magiske glaskugle

En af de bedste-ste og mest vigtigste-ste bøger, jeg nogensinde har læst er David Allens »Getting Things Done«, hvilket også er en af de bøger, som har haft størst direkte og praktisk indflydelse på, hvordan jeg indretter mig, tænker og arbejder med de projekter, som fylder i mit liv.

Hvis du ikke kender Getting Things Done-universet, så kan jeg varmt anbefale at købe lydbogen og dykke ned i det.

Men MEGET kort fortalt, så handler det IKKE så meget om »at få ting gjort«, men om, hvordan du i praksis organiserer de ting, du gerne vil have gjort og smider lunkne projekter i skraldespanden (eller venteposition), så de ikke ligger og fylder mentalt i baghovedet.

Nogle af de samme principper belyser han fra fugleperspektiv i en af de NÆST-bedste-ste bøger jeg har læst, nemlig…

»Ready for anything?«.

I sidstenævnte bog dykker David Allen ned i, hvorfor du skal forberede dig på store forandringer, for som han siger på et tidligt tidspunkt i bogen (frit oversat fra hukommelsen)...

= = =

I løbet de næste 3 måneder, vil der ske en markant stor forandring i dit liv, som vil ryste dig i din grundvold.

Er du klar til det?

= = =

Og i al den tid, der er gået siden jeg læste de sætninger første gang (+10 år), har det været sandt.

Jeg kan ikke pege på et eneste tidspunkt i mit liv (heller ikke før jeg læste bogen), hvor der ikke er sket markante forandringer i mit liv, både 3 måneder før og 3 måneder efter.

Nye døre, jeg har åbnet.

Andre, der er blevet lukket.

Personlige opture.

Personlige kriser.

Og ja, nogle forandringer mere markante end andre (hvem sagde Corona?), men allesammen har været forandringer, som jeg ikke kunne forudse.

På den måde er bogen en promovering af hans første bog »Getting Things Done«, hvilket i sig selv er et ret smart træk... At skrive en bestseller (Getting Things Done), og så skrive en ny (Ready for Anything?), der promoverer den første ved at forstærke det rationale, som skal give dig lyst til at dykke ned i den første.

På samme måde arbejder jeg lige nu på et online-kursus i email automations, der… (når du køber og implementerer det) ...gerne skulle give dig lyst til at abonnere på mit månedsbrev. Eller, hvis du allerede abonnerer på mit månedsbrev, så vil dit abonnement og medlemsskab give dig lyst til (OG en klækkelig rabat på) mit online-kursus. Online-kurset destillerer nogle af de vigtigste indsigter og erfaringer, jeg har gjort mig igennem de sidste 10 år ved at arbejdet intenst med at bygge dusinvis af email automations med hundredevis af emails. Erfaringer og indsigter, som har hjulpet mig til at holde skruen i vandet og måske gøre livets bump på vejen mindre voldsomme.

For eksempel.

Sidste år mistede jeg brat en god indtægtskilde, og det kom meget uventet.

Det betød, at jeg var nødt til HURTIGT at få genereret indtægt, og i løbet af 1,5 måned havde vi (med en fokuseret indsats) indhentet alt det tabte.

Faktisk så meget, at jeg – ud over, at have skabt en voldsom forøgelse af indtjeningen i vores egne forretninger – solgte mig selv (via email) til et civilt job, da jeg ønskede at gå med livrem og seler. Det job viste sig at være en blindgyde, og jeg opsagde det allerede efter 2 måneder, men det er ikke pointen. Pointen er, at vi ikke havde forudset 'krisen' og vi heller ikke havde forudset, hvor hurtigt det skulle lykkes for os at få vendt skuden ved hjælp af min evne til at sælge med emails, og især email automations.

Mit online-kursus er ikke klar endnu, men mit månedsbrev kan du springe på til enhver tid, og her får du (udover rabat online-kurset når det bliver lanceret) en masse ekstra indsigter og konkrete principper, strategier og taktikker (prioriteret i nævnte rækkefølge), du kan implementere med det samme.

Jeg glæder mig til at møde dig på den anden side…

https://fearless.mortenspindler.dk

 

 

 FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.