Hvorfor ingen veje fører tilbage til fearless

En af de kommentarer, jeg oftest har fået fra de langt over 100 medlemmer, som i tidens løb (af forskellige årsager) har sagt farvel til mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless), er den her:

= = =

Jeg håber, at du vil give mig mulighed for at komme tilbage til ferless, når jeg igen bliver klar.

= = =

Og jeg er så sikker som jeg kan være på noget, når jeg siger, at de allesammen mener det.

De vil gerne tilbage på et eller andet tidspunkt.

Eller sådan 'føler' de det lige der, hvor de giver slip og beslutter sig for at se om græsset er grønnere andre steder (og det KAN det være).

Pointen er så bare, at jeg IKKE giver folk lov til at komme tilbage.

Jeg har gjort det nogle få gange for år siden (på trods af, at jeg også dengang var imod det), men det er ikke noget jeg gør igen.

Hvorfor?

Fordi hele min grundfilosofi (og idéen med fearless) er at du godt kan flytte dig forholdvis hurtigt med en STOR indsats, men den store effekt kommer med en lille indsats OFTE over LANG TID.

Det er altså med andre ord IKKE effektivt at være med i 3 måneder.

Jo du får lidt fif og tips og gode insigter.

Men de gavner dig stort set ikke, hvis du stopper igen så hurtigt.

Fearless er nemlig et univers, hvor jeg løbende håndplukker lektioner fra mine egne studier af (og mit eget arbejdet med) e-mailmarkedsføring, destillerer det ned for dig, så du ikke selv skal bruge hundredevis af timer, og serverer dem på et sølvfad.

Eller rettere.

I et månedligt magasin, trykt i sort/hvid på almindeligt mat papir, så det er let at fordøje og læse. Hvis du ikke kan afsætte 20 kroner (inkl. moms) om dagen til det, og er nødt til at stoppe, hvis der ikke kommer fuldt tryk på salget i løbet af få måneder, så er der ingen grund til at starte.

Det er lige så tosset, som at tage på et dyrt weekend-kursus, som du ikke får brugt.

Forskellen på fearless og det dyre weekendkursus er netop, at din vidensopsamling bliver spredt ud, så der er meget større chance for, at det hænger ved, og at du faktisk implementerer det du lærer i små bidder over lang tid, end store bidder over kort tid.

Så...

Selvom jeg (og mine kunder) kan se mange veje, der fører HEN til fearless, så er der altså NUL veje, som fører tilbage.

Hvis DET afskrækker dig, så er det bedst at spare pengene.

Alle andre kan tjekke fearless ud her:

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.