Festen, der venter efter Corona (krigs) tiden

Har man været for ærlig for sine børn, når en dreng på 5 år taler om alt det, han gerne vil opleve når Corona er gået væk?

Jeg ved det ikke.

Men jeg ved, at vores søn Thor taler meget om det, og om hvordan han vil omfavne sin farmor på 79 og sin storesøster på 22 og tage til Djurs sommerland.

Selvom der sikkert er en psykolog i rummet, som ville mene at den aldersgruppe havde bedst af at lege sig igennem og ikke få for mange informationer fra ’den barske virkelighed', der i nogle uger mindede mest om krigens tid med mørklægninger, og hvad har vi... så er jeg ikke så bange. Nej, faktisk er jeg rolig og tryg. Han skal nok komme igennem. Det er værre med os voksne, for vi kan så let miste vores frygtløshed i kulturens kedsommeligt opdragende ånd, hvor du lærer at være ‘realistisk’ og ikke tro at vingerne bærer for højt.

Jeg har dog efterhånden set så mange mennesker flyve meget højere end de troede muligt.

Så jeg fortæller mine børn sandheden.

Både den mørke side.

Og den lyse side.

Fuldstændig som jeg gør med mine fearless email warriors.

(Ambitiøse e-mailmarkedsførere, der abonnerer på mit månedsbrev.)

De lærer, at det er muligt at slå igennem hurtigt, men det KAN også tage LANG tid.

Især, hvis du agerer i en ny branche/niche og ikke ved, om der er et marked for dit produkt endnu. Men HVIS markedet er der, så kan du bruge mine metoder fra den mørke side til at gøre din tilværelse lidt mere lys. Jeg har set nye forretninger blomstre op i løbet af få måneder. Og andre igen har brugt længere tid.

Så hvad er det jeg siger?

At fearless nok er fedest for dig, der allerede VED, at der er et marked for dine ydelser/produkter, og dig der allerede har solgt fornuftigt, men du har måske ikke været helt så frygtløs i din emailmarkedsføring, som du gerne ville.

Uanset, hvilken kategori, du tilhører, så er du velkommen i fearless, når bare du forstår, at det altid er sværere at løfte salget fra NUL til noget end fra noget til MERE.

mortenspindler.dk/fearless

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.