Et forårskoldt tip til at bygge din liste

Da jeg var en ung mand, kendte jeg et ægtepar (vi kalder dem Hans og Grethe), der boede sammen, bevidst uden at have et intimt forhold til hinanden, og de var forholdsvis åbne omkring, at de blot ‘boede sammen’.

Manden var elektriker, og i en periode var han ofte på besøg hos en kvindelig kollega (lad os bare kalde hende Sulejma) fordi hun havde brug for hjælp til at få sat lamper op. En dag blev Hans og Grethe inviteret på middag sammen hos den kvindelige kollega Sulejma, og her konstaterede Grethe til sin store morskab, at der stort set ikke var noget elektrisk lys, og at hun (Sulejma) havde stearinlys overalt.

Grethes mand (Hans) havde vist ‘rodet’ med noget andet end ledninger, når han var på besøg hos Sulejma.

Og det var helt okay.

Hans og Grethe og Sulejma vidste jo, hvad de gik ind til.

Men her er årsagen til at jeg fortæller dig om det.

For på samme måde, som at man ofte hører at en elektriker ikke får taget sig sammen til at lave lyset derhjemme (eller hos sin halv-hemmelige flamme), så har jeg en indrømmelse.

I lange perioder har jeg ikke brugt kræfter på at bygge min egen liste.

Ihvertfald ikke den her.

For det meste har jeg været mere fokuseret på vores mere profitable yogalister og mine kunders lister.

Og det er også helt okay.

Men nu har jeg lyst til at pille lidt mere og andet end min kvindes list(er) og mine kunders lister.

Den er ikke stor nok, og derfor skal den vokse.

Og det er jo ikke fordi jeg ikke ved, hvordan.

Jeg har trods alt arbejdet med (og hjulpet) nogle navne, som har gjort det ganske godt.

Et par eksempler...

= = =

1)

Tanja Sofie, Yogauddannelsen i Århus (min kvinde, kone og kæreste).

Hun har solgt over 150 pladser på sin uddannelse, og jeg har været Oberststurmbannführer på kampagnerne, der har solgt mere end 130 af disse pladser.

Pris pr. plads +30.000,00

= = =

2-3-4-5-6 osv)

Anna Bogdanova

Ledernes fagforening

Villaflex

Klitsgaard & Co.

Simplero

– og mange andre.

-

Samlet omsætning med emails?

3-cifret millionbeløb.

Jeg ved godt, at statistikken bliver voldsomt påvirket af Villaflex, for her var omsætningen rask væk 3-4-5 millioner pr. salg (nybyg af huse). Men det tæller jo på tariffen, så jeg tillader mig at prale af det. Og de andre har også tjent en skilling på mine input skulle jeg hilse at sige fra dem selv.

= = =

Medio juni udgiver jeg et månedsbrev (som også senere bliver en del af fundamentet under mit kommende online-kursus), og det månedsbrev handler om hvordan du får den store idé, der både kan gøre det skræmmende let at indfange nye læsere OG få dem til at købe ind på dine værdier (og især dine produkter/ydelser).

Hvis det er noget, du vil lære, så foreslår jeg, at du tager dig et kik på linket herunder.

We out.

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.