Når du helst vil spille første violin

I dag har min kvinde kørt 150 kilometer for at se på (og prøve) en ny brugt violin.

Det er der sikkert ikke noget særligt mærkværdigt ved. Folk kører formentlig meget længere for meget mindre, men alligevel ligger der dog en slet skjult lektion og putter sig lige under vandoverfladen på den historie.

How-ledes?

Det interessante er, at hun gladeligt kørte til en violinbygger i Århus, blot for at konstatere, at han ikke lige pt. havde en violin, hun kunne forelske sig i.

Og ja, det er en ting.

Man kan forelske sig i et instrument.

Men moralen er, at det faktisk er muligt at finde læsere, der er så betaget af dig, som meget gerne vil gå igennem ild og vand for at få lov til at betale en masse kroner for din ydelse eller dit produkt. Især, hvis de kan relatere til historien om dig.

Og når det sker, behøver du ikke nødvendigvis at have en stor og oppustet email liste af læsere.

Jeg har været med i masser af projekt, samarbejer og jobs, hvor omsætningen lå omkring 1.000 kroner pr. læser om året (i gennemsnit, forstås) – det gælder iøvrigt også nogle af vores egne lister.

Så jeg fløjter ikke dixie her, som Amer’kanerne så fint siger.

Og i mit næste månedsbrev finder du foder til kimen, der kan skabe den slags kunder.

Når du finder og dyrker den bemærkelsesværdige idé, som jeg viser dig i juni, kan du—potentielt—forandre din forretning fuldstændig.

Sådan gik det for Anna Bogdanova, da jeg gav hende et ret simpelt forslag til at ændre en freebie i december 2014 – faktisk vil jeg tillade mig den kække påstand, at det transformerede hendes forretning, fordi hun har genbrugt idéen masser af gange siden.

Det er bare et eksempel.

Og du kunne blive den næste til at spille første violin…

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.