En sort dag for emails

En gang imellem sker det, at jeg undlader at sende en af mine daglige emails.

Du kan kalde det et døgns stilhed.

Jeg gjorde det i går, lissom jeg ofte gør det når der har været et markant terrorangreb.

Denne gang var det ikke desperate, seksuelt forstyrrede muslimske mænd fra mellemøsten med sprængstoffer på maven.

Det var 4 amerikanske betjente, der i koldt blod myrdede en sort mand. Muligvis havde han gjort noget ulovligt, men (som alle andre mennesker) havde han ikke fortjent at blive lynchet med et knæ af fire sociopater, 1 betjent der udførte dødsdommen og 3 ditto, der passivt så til.

Det er terror.

Og det er værd at kæmpe imod.

Anyway, det er langt fra den normale kontekst i denne spalte, men bortset fra det, så kan alle emner efter min mening bruges i dine emails, hvis blot dit dit publikum kan mærke mennesket . Så selv om mørket fra USA stadig dækker en del af forårssolen for yours unholy, så er der stadig meget at glæde sig over, især hvis du lever af at skrive emails – eller gerne vil.

I mit næste månedsbrev får du (som altid) konkrete tips til at gøre netop det, og bedre.

Mere om det i morgen, hvor der atter er optimisme og salgslink fra mig.

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.