Pruttogiens mester giver stinkende gode tips til din fantasi

Jeg stod med hovedet i tørretumbleren og det ene ben i vaskemaskinen, da min 5-årige søn Thor råbte på mig...

»Far, kom lige og find din iPad til mig, jeg vil gerne låne den.«

Ja-ja, min søn.

Jeg kunne mærke hans iver som laserstråler på min ryg fra Supermans dræbende øjne.

Jeg springer altså ikke op som en trold af en æske og slipper det jeg har i hænderne for at hjælpe dig, hver gang du kalder. Jeg er lige ved noget...

Jeg kunne se ud af øjenkrogen at det ikke behagede den ivrige sjæl, og i det øjeblik faldt dommen:

= = =

Far, det er en pruttogi, det der.

= = =

Der var en far med dårlige intentioner som skulle hånes, og min søn havde lige opfundet et nyt ord til lejligheden. Da jeg spurgte, blev jeg bekræftet i min bange anelse... ordets oprindelse var noget med tarmgasser, for det der kom ud af min mund, kunne i Thors verden sidestilles med fælt stinkende hørmere.

Jeg aner ikke, hvad der gik galt i opdragelsen, men det er ihvertfald ikke lykkedes mig at ødelægge hans fantasi.

Well, well.

Så meget desto mere, skal du overveje at læse mit næste månedsbrev, for det giver dig foder til din fantasi – især når du skal fange nye læsere, der kan være lige så flygtige som gasser, og fastholde dem indtil de er modne som kokasser til at købe af dig, og kun dig.

Sidste prut er ikke slået, men deadline nærmer sig.

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.