Hvordan lukker man op?

Det har altid underholdt mig en lille smule at høre danske betjente sige...

= = =

Luk op, i lovens navn.

= = =

Mest fordi det er lidt omvendt-slev at sige LUK, når man mener ÅBN, og selvom de så smider et forkølet OP ind efter LUK, så kan det da allerhøjest neutralisere ordet LUK, så man rent sprogligt ville forvente at det betød: Lad døren være som den er. Men nu skete det så i denne weekend, at regeringen pludselig fik en (godartet) hjerneblødning og besluttede at indendørs idræt (herunder min kvindes yogaskole) måtte åbne fra og med mandag den 8. juni, så nu kan man vel godt sige, at vi også kommer til at lukke OP i lovens navn.

Og tak for det.

Jeg mener, hvem drømmer ikke om at arbejde 12 timer pr. dag i weekenden for at blive klar til arbejdsugen der følger?

Okay, det gjorde vi så ikke.

Men sådan blev det altså.

Og hvis jeg skal være helt ærlig...

Så glæder jeg mig fåkging meget til at komme igang med markedsføringen, der stort set har været på vågeblus de sidste 3 måneder.

Snøft.

Og selvom vores omsætning i de tre måneder har været MEGET lavere, end vi havde regnet med, så er det faktisk ikke meget værre end samme tid og sted sidste år – og nu er vi MEGET bedre rustet til at skubbe omsætningen igang igen.

Hvorfor?

Fordi vi gjorde det sidste år, og vi er blevet en masse erfaringer rigere siden da, herunder den gamechanger-idé, som vi i de kommende uger vil bruge til at skovle købelystne leads ind i varmen på vores emaillister.

Jeg fortæller iøvrigt mere om det i mit næste månedsbrev.

Tiden er fremskredet, selv for en bavian som mig, så jeg vil efterlade dig på perronen med link til mit fearless-univers, hvor det vigtigste 'asset' er månedsbrevet...

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.