Engangsgril sælges, kun let brugt

Vi smutter tit ind til Lidl-butikken ved Hasle Torv i Århus.

Mest fordi min søn er vild med deres donuts, og han bestiller altid 2 styk, 1 med chokolade og 1 med zebrafarvet overtræk.

Det er sådan en lille tradition, vi har.

Men i dag studsede jeg over en hel væg fyldt med noget, jeg ikke helt kunne identificere... Da jeg kom tættere på, viste det sig at være en kæmpe rævfuld af de der små folie-engangsgrillerter, som enten branker dit kød eller efterlader det halvt råt og sodet (alt efter om du lægger din mad på til tiden eller 2 minutter for sent). Men man hygger sig imens, og så kan man jo glæde sig over, at man lige har forurenet planeten med noget sølvfolie som ikke er naturligt nedbrydeligt eller udskiller ufattelige mængder Co2, hvis det skal brændes.

Det kan selvfølgelig også være, at du kan sælge den brugt på DBA, men jeg tillader mig at tvivle.

Jeg er dog lovformeligt gift med en kvinde, der er i stand til at sælge de utroligste ting på nettet – til ikke mindre end utrolige priser.

Hun solgte for eksempel en sofa til over 13 kilo.

Køberen boede på Grønland, og foreslog iøvrigt, at høn selv skulle betale fragten.

Det accepterede vi modstræbende.

Og jo, sofaen var meget mere værd fra ny, men den var brugt og slidt, og selvom jeg var med til at sætte prisen, så var det mest fordi... what the heck, hvad nu hvis nogen vil betale prisen?

Det ville nogen.

Og vedkommende syntes, at det var et godt køb til en fair pris.

Sofaen havde stor værdi for familien.

På samme måde er det med mine timepriser.

Flere har argumenteret, at jeg kunne sælge flere timer, hvis jeg satte prisen ned til det halve. Faktisk er jeg overbevist om, at jeg kunne sælge dobbelt så mange timer, hvilket er årsagen til, at jeg ikke gør det. Jeg ville få dobbelt så meget arbejde, og mine kunder ville være halvt så tilbøjelige til at handle på de tips jeg gav dem.

En stor del af værdien er direkte forbundet til prisen.

Anyway, fra og med mandag kan du købe timer uden rabat (men med fuldt blus på værdien).

Indtil da er der åbent for salget af billetter til fearless.

Det er sådan en lille 'religiøs' sekt jeg driver, primært for ambitiøse e-mailmarkedsførere.

Optagelsesritualet finder du her…

fearless.mortenspindler.dk

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.