4 ord, du aldrig må bruge

Jeg forstår ikke helt, hvordan hun bærer sig ad, men min datter Esther er i stand til at male de fineste tegninger imens hun ser en film sammen med familien, og hun er i stand til at genfortælle filmen bagefter.

Hun tegner for det meste efter andres tegninger eller efter et foto, og det er der ikke noget galt med, men i dag udfordrede jeg hende og sagde:

Jeg vil gerne bestille en frihåndstegning.

Og da var det, hun sagde de famøse ord, som du ALDRIG må tage i din mund (ihvertfald ikke i denne rækkefølge):

= = =

Det kan jeg ikke.

= = =

Det sludder ville jeg naturligvis ikke høre på, så jeg insisterede og sagde: Det behøver ikke at ligne noget, du må gerne lave en abstrakt tegning med dine flotte akvarel-farver. Det virkede IKKE som om hun købte maddingen, men kort tid efter var hun væk, og kom ikke frem fra sit hi igen, før hun kunne præsentere en skøn tegning af 2 mennesker med røde hjerter og en delt tankeboble, hvori der var en rød rose.

Baggrunden fadede fra en lækker lys blå i venstre side til en varm gul farve i højre side, og i baggrundsfarven var tilfældige klatter af farve for at gøre det hele lidt mere rustikt.

Tegningen var fantastisk og skal rammes ind.

Rejsen fra »Det kan jeg ikke« til... den smukkeste illustration, jeg måske nogensinde har set fra mine børns hånd tog 12-15 minutter.

Jeg håber, at hun lærte, hvor fjollet det er at sige den sætning. Og jeg bilder mig ind, at hun blev inspireret og opmuntret af min kreativitet.

En ting ved jeg.

Kreativitet avler kreativitet.

Og det samme gælder for emails.

Når du skriver emails ofte, så får du mere lyst til at skrive, og du bliver hurtigt bedre.

Jeg ved at jeg igennem årene har inspireret mange frygtfulde would-like-to-be email markedsførere til at slippe de mentale bånd der binder dem og kaste sig ud på rejsen til at blive frygtløse.

I øjeblikket arbejder jeg sammen med en af dem, der hoppede med i 2015.

Hun har levet af sin online forretning lige siden.

Og hvis du siger...

Det kan jeg ikke.

...så skal du op på fars knæ.

Anyway, nu vil jeg sætte mig tilbage til skærmen og se The Maze Runner imens min datter (der fylder 14 i dag) tegner fine ting på sin nye Viking tegneblok, og jeg smugkigger ud af øjenkrogen.

Hvis du vil have min inspiration til skrive emails, der føles som malerier og rammer dine læsere dybt i hjertet, så er linket her:

fearless.mortenspindler.dk

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.