De 2 geniale lydbøger, jeg hører nu...

Det er ingen hemmelighed, at den bedste lydbog, jeg nogensnde har købt, snart er færdig – og jeg får lidt tårer i øjnene ved tanken om, at jeg aldrig igen kan høre den første gang, men så igen... anden og tredie gang har jo også deres charme.

Jeg taler naturligvis om min 25 timers lydbog om Steve Jobs.

Den anden bog jeg hører lige nu, sammen med min kvinde, er bogen BAD SCIENCE af Ben Goldacre.

Og på sin egen måde er den et modstykke til Steve Jobs, for til min store overraskelse, var manden der skabte verdens mest værdifulde selskab og samtidig verdens stærkeste brand fuldstændig skudt i kasketten, når det handlede om...

Mad.

Han var stort set altid på en eller anden fanatisk kur, der ikke kunne have stået en videnskabelig test – og formentlig var hans fanatiske tro på, at grønstager og juice kunne kurrere alt, der endte med at tage livet af ham.

Og så selvfølgelig det faktum, at han ventede alt for længe med at blive opereret for sin kræft.

Han blev 58 år.

Mindre end halvt så gammel, som yours unholy regner med at blive.

Havde han dog bare lyttet til (og taget ved lære af) Ben Goldacre, som på den mest brilliante måde beskriver pseudo-science og hokus-pokus, som kan ende rigtig galt (og endte med at tage Steve Jobs liv mindst 20-30 år for tidligt).

Det er virkelig mærkeligt, når man tænker på at Steve skabte et firma, der i høj grad var afhængig af GOD og SOLID videnskab... jeg mener... forestil dig, hvor godt en iPhone ville fungere, hvis dens fabrikken byggede den efter dogmer og håb/drømme/tro, i stedet for forskning... at Steve Jobs i sin privatsfære faldt for livsfarligt fup.

Nå.

Spændende er hans biografi, none-the-less, for han var også et markedsførings-geni, og der er så mange lektioner gemt i den lydbog, at jeg er ved at blive skør af at stoppe og tage notater undervejs, blandt andet har jeg taget notater til mit næste månedsbrev, der handler om store idéer, du kan bruge i dine email automations og til at få leads, der på forhånd er programmeret til at købe dine produkter/ydelser.

Siger jeg, at det er piece of cake at få den slags idéer?

Not one bit.

Men du kan eksperimentere og dyrke dem, fremfor bare at køre på rutinen og dogmer, kan du.

Ihvertfald her:

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.