Verdens bedste skuespiller

Der er stor sansynlighed for, at du ikke er enig med mig, når jeg om lidt fortæller dig navnet på verdens bedste skuespiller, og i så fald kan det kun betyde 1 ting.

Enten ved du ikke, hvem han er, eller også tager du fejl.

Okay, det er 2 ting.

Men hans navn er Christoph Waltz, og jeg har elsket hans skuespil fra vi første gang mødtes ved (ikke indspilningen, men) afspilningen af Quentin Tarentinos mesterværk af en film: »Inglorious Basterds«.

Siden har jeg gispet efter vejret, hver eneste gang han glider over skærmen med sit sublime skuespil, for han er meget mere end karaktérskuespiller, han er karaktérskuespillets mor.

Her får du et Waltz-citat, som på mange måde minder mig om, hvorfor jeg sender skriver daglige emails – og ikke bare til min egen liste.

Hør selv:

= = =

You can't always do the extraordinary, in between you have to do the ordinary.

= = =

Yes, yes.

For vi andre dødelige gælder det, men jeg har nu aldrig set ham lave så meget som et øjebliks skuespil, der ikke var ekstraordinært, og så igen…

Det ordinære, det basale, benarbejdet…

Er jo det vi ikke ser.

Du ved, alle de mange hundrede timer, hvor han sidder og studerer et manuskript og øver sig i sine karakterer.

For kun de skuespillere, der øver sig meget, bliver rigtig gode.

Men er der slet ikke noget, som at der hedder talent, hva-hva-hva Morten..?

Jo, og hvis du har talent, kan du komme 10-20% længere, eller slippe 10-20% lettere, men eksponentiel succes kommer ikke så tit til dem der er dovne, og mere ofte end sjældent til dem, der ikke nødvendigvis har det største talent, men den stædigste passion og stærkeste vedholdenhed.

Sådan er det med Christoph.

Sådan var det med Steve Jobs.

Og med alle dem, jeg nogensinde har set op til.

Det er DERFOR, jeg skriver hver dag.

Ikke for at blive stenrig over night.

Men fordi jeg freaking elsker det.

Om jeg nogensinde bliver verdens bedste email copywriter er… om ikke underordnet, så ihvertfald ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at jeg prøver at udvikle mig hver dag – ved at skrive hver dag, og en ting ved jeg med sikkerhed: Du kan vække mig klokken snaps og bede mig skrive en email om et hvilket som helst emne, og så vil jeg klappe dig en på hovedet og lægge mig til at sove igen.

Så lad være med det, for jeg klapper lige så hurtigt med lapperne, som jeg gør med fingerspidserne.

Men nok om mig.

Du skal jo også have et par sekunder i rampelyset, så du ikke føler dig udenfor.

Og her er et sted, hvor du med garantrisse ikke føler dig udenfor, hvis du går op i at tjene (bedre) til føden med emails.

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.