The Apple Spaceship

Hvis jeg skulle skrive om alle de lektioner jeg har fået af min første gennemlytning af lydbogen (på 25 timer) om Steve Jobs, så skulle jeg formentlig dedikere de næste 2-3 måneders daglige emails til opgaven. Faktisk mangler jeg stadig et par timer, og jeg begynder så småt at føle det vemod jeg altid får, når et livskapitel er på vej mod en afslutning, vildt nok ikke?

Det er jo bare en bog.

Lige nu er jeg igang med at høre om Steve Jobs måske sidste store idé og projekt, nemlig Apples nye hovedkvartér i Cupertino – som først blev indviet efter hans død.

Hvis du ikke har set det, så find det lige nu på YouTube og Guuble.

Det er crazy.

Ligner bogstaveligt talt et rumskib, der lige er landet.

Anyway.

Dette er sidste chance for at få mit næste månedsbrev, da jeg lukker salget fredag.

Det handler apropros om store idéer.

Måske ikke i Steve Jobs' klasse, men ihvertfald idéer, som kan putte brød under dit smør med emails.

Og det er også værd at skrive hjem om.

fearless.mortenspindler.dk

 

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.