Ma-donnux-kuren mod sultne børn

Jeg nænner ikke at fortælle ham det endnu, men på et tidspunkt finder vores 5-årige søn nok ud af, at han udtaler McDonalds forkert, og faktisk er jeg selv begyndt at sige det på samme måde, så uforstående mennesker kigger på mig med tomme øjne og rystende hoveder.

Far, skal vi køre på Ma-donnux?

Sådan lød det endnu en gang, da vi landede i Århus og mor skulle uddanne yogalærere.

Og shure ‘nuff så kørte vi afsted til Restaurant Den Gyldne Måge, for hvad skulle jeg sige til sådan et spørgsmål?

Sku’ jeg sige nej?

Ja, måske.

Men, når vi nu snakker om sult…

Coronakrisen har losset nogle fede blå mærker på det stærkste ben i vores forretninger, og uden statens hjælp havde det muligvis set lidt mørke-gråt ud, men jeg skal da så til gengæld love for, at interessen for at komme igang er større end nogensinde, så jeg forventer at vi laver det bedste efterår nogensinde.

Jeg ved jo ikke, hvordan det går i lige præcis din branche, men hvis den på nogen måde er som vores, vil jeg varmt anbefale dig at sætte turbo på markedsføringen.

Folk er sultne derude, og det bliver en fed sommer, hvis du lægger dig i selen og møder opsvinget HEAD ON.

Det er ihvertfald mit take på situsjasken.

Direkte fra Ma-donnux, might I add.

Brug den information til hvad du vil, men skal du med i fearless, så er fredag sidste chance i denne omgang.

fearless.mortenspindler.dk

 

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.