Bern that wall

  1. En af de ting, jeg fortryder mest, er at jeg aldrig tog en videregående uddannelse.

Heldigvis er det sådan, at livet kan være en videregående uddannelse, og en af de ting jeg har lært igennem livet, er at der næsten ikke er grænser for, hvor ignorante mennesker kan være.

Tag nu for eksempel amerikanerne.

De havde chancen for at vælge Bernie Sanders, der har fornuftige holdninger og har studeret og lært af, hvordan vi i Skandinavien har tradition for at bygge samfund, hvor mennesker trives igennem hele livet. Vi er ikke perfekte, og der er stadig plads til forbedring. Men sammenlignet med USA, og ikke mindst lige nu under »the 45th«, så lever vi i himmeriget. Anyway, de kunne have valgt Bern(ie) til at nedbryde de mure af stupiditet, som Trump har opbygget i samfundet, men i stedet står amerikanerne nu med valget imellem at genvælge en skingrende sindssyg orangutang og en lidt kedelig, religiøs og ukarismatisk klaphat (Joe Bide).

Bevares.

Jeg tror da, at USA er bedre tjent med Joe Biden end med Donald Trump.

Men verdens største økonomi – der samtidig er klodens mest (militær-gevær) magtfulde nation – er da et eller andet sted på skideren, når valget står imellem disse 2 mennesker… Kunne de virkelig ikke finde noget bedre iblandt 325 millioner amer’kanere?

Jo de kunne.

Men de vragede ham.

Her er et citat fra Bernie Sanders.

Det var noget han sagde i en video, han lagde på nettet, da Trumpty Dumpty havde holdt sit katastrofale rally i Tulsa, hvor kun 6.200 mennesker i alt mødte op, selvom Trump på forhånd havde pralet af at 1 million mennesker havde forespurgt på billetter, og selvom han havde håbet på 10-tusindevis indenfor og endnu flere udenfor…

= = =

There is an enormeous amount of work to be done.

And now is not the time to get depressed.

Now is not the time to live in despair.

Now is the time to keep our eyes on the price.

Bernie Sanders

= = =

Jeg synes, at det er kloge ord, og de gælder både for amerikanerne…

...der er vågnet op til den smertefulde effekt af at vælge en talentløs leder, som er et svin, et fjols, en klovn og en tumbe, der ikke aner, hvad han snakker om, ikke læser på sine lektier og ikke en gang kan lære af sine (mange) fejl…

…og for dig og mig, der lige nu kan og vil bruge e-mailmarkedsføring til at få noget godt ud af de udfordringer, som Corona har smidt efter os.

I dag har jeg samtaler med 3 mennesker, som har valgt at begave mig med deres tillid, og forhåbentlig kan jeg – med en smule held og visdom – kan jeg lede dem i en retning, der gør deres forretning mere lukrativ.

Vi får se.

Hvis du har brug for hjælp til at keep your eyessesss on the price, precious, så kan du lige nu købe dig en times sparring for kun 2.000 kroner (inkl. moms).

Bern(ie)-that-wall-salg >

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 Morten Spindler

 

 

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.